Haberler

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Köksal'dan Basın Toplantısı

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, basın toplantısı düzenledi.

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, basın toplantısı düzenledi.

Köksal, bir oteldeki toplantıda, Meclis'te fezlekesi bulunan milletvekillerinin dokunulmazlıkların kaldırılmasıyla ilgili değerlendirmede bulundu.

Dokunulmazlıkların kaldırılmasındaki amacın CHP'li milletvekillerini yargılamak olduğunu ileri süren Köksal, CHP'lilerin dosyalarının genelde Cumhurbaşkanı'na ve ailesine hakaret nedeniyle bulunduğunu ifade ederek, "Anayasa Mahkemesine zaten sadece dokunulmazlıkları kaldırılan, haklarında fezleke bulunan ve yargılama yapılacak kişiler, bireysel olarak başvuruda bulunabiliyor. Bu arkadaşlarımız, Anayasa Mahkemesine, hatta Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine kadar başvuruda bulunacaklar ama bunlar tamamen bireysel başvurular olacak. Parti olarak böyle bir başvurumuz söz konusu değil, olmayacak." diye konuştu.

Basın toplantısına, CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Kemal Demirkırkan, Merkez İlçe Başkanı Onur Yusuf Seçme, belediye ve ilçe başkanları katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title