Haberler

CHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı 19 Mayıs Konserini İptal Etti

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, 19 Mayıs konserinin iptal edildiği duyuruldu.

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, 19 Mayıs konserinin iptal edildiği duyuruldu.

CHP İl Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada konserin iptal edilme gerekçesinin son günlerde meydana gelen terör olayları olduğu belirtilerek şu ifadelere yer verildi:

"Üzülerek ifade etmek isteriz ki, ülkemizde şehit haberleri olağan haber haline gelmiştir. Son olarak birisi Afyonkarahisar Bayat ilçemizden olmak üzere Hakkari ve Diyarbakır'da 10 şehit verdik. CHP olarak, bu vatanın evlatları olarak, ülkemiz terör olayları ve şehitlerimiz nedeniyle kan ağlarken, şehit anaları, eşleri ve çocuklarının çığlıklarına kayıtsız kalamazdık, kalamadık. Hepimizin yüreği yanıyor. Şehitlerimiz, ve onların aziz hatırlarına duyduğumuz saygı nedeniyle, aylar öncesinde yapmaya karar verdiğimiz ve 19 Mayıs 2016 saat 19.00'da Anıtpark Cumhuriyet Meydanında yapılacak olan Gençlik Konserimizi ileri bir tarihe erteleme kararını aldık. Terör olaylarının biran önce bitmesi, ülkemizde barış havasının hakim olması umuduyla, bu aziz vatan uğruna canlarını veren tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyoruz." - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi 19 Mayıs Yerel Haberler

title