Haberler

CHP Adayı Kasap: Bakan 200 Kişilik Kız Yurdu İçin 5 Metrekarelik Alana Temel Attı

Chp Kütahya 1'inci sıra milletvekili adayı Dr.Fazıl Kasap, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin Emet ilçesinde 200 kişilik kız öğrenci yurdu yapımı için 5 metrekarelik alana göstermelik temel attığını öne sürdü.

Chp Kütahya 1'inci sıra milletvekili adayı Dr.Fazıl Kasap, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin Emet ilçesinde 200 kişilik kız öğrenci yurdu yapımı için 5 metrekarelik alana göstermelik temel attığını öne sürdü.

CHP Milletvekili adayı Dr. Fazıl Kasap, geçen pazartesi günü Kütahya'nın Emet ilçesine gelen bakan Nihat Zeybekci'nin burada temel atma törenine katıldığını belirtti. Törende bakan Zeybekci'nin butona basarak 5 metrekarelik alana 200 kişilik kız öğrenci yurdu için temel attığını söyleyen Dr.Kasap şöyle dedi: "Emet'te ekonomiden sorumlu Bakan Nihat Zeybekci'nin atmış olduğu kız öğrenci yurdunun temelini yerinde gördük. Yaklaşık 5 metrekarelik bir alanda atılmış olan temel Emet halkının gözünü boyamaya ve kandırmaya yönelik göstermelik bir temeldir. Yönlendirmeye yönelik bu girişimi yanlış buluyoruz. Ortalıkta temel kazısı ve hafriyat yapılmamışken, yapılan temel atma töreni halkımızı kandırmaya yöneliktir. Şiddetle kınıyoruz, yapılan yanlıştır."

Emet Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yaptırılacak olan 200 öğrenci kapasiteli kız öğrenci yurdunun temeli geçen Pazartesi günü Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Kütahya Valisi Şerif Yılmaz ve Ak Parti Milletvekili Vural Kavuncu'nun da katıldığı törende atılmıştı. Yetkililer, yurdun temsili olarak temelinin atıldığını, önümüzdeki günlerde inşaat çalışmalarına başlanılacağını söyledi. - Emet

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Kütahya Emet Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title