Haberler

CHP Aday Adaylığından Çekilen Kaytan: "Chp İktidar Olmamak İçin Direniyor"

YOZGAT (İHA) – CHP Yozgat milletvekili aday adaylığından çekildiğini açıklayan Onur Kaytan, CHP’nin iktidar olmamak için direndiğini söyledi.

YOZGAT (İHA) – CHP Yozgat milletvekili aday adaylığından çekildiğini açıklayan Onur Kaytan, CHP'nin iktidar olmamak için direndiğini söyledi.

CHP Yozgat Eski İl Başkanı ve milletvekili aday adayı Onur Kaytan, basın toplantısı düzenleyerek aday adaylığından çekildiğini açıkladı. Eli çantalı aday adayı istemediklerini ifade eden Kaytan, "Bizim kızdığımız ve zorumuza giden olay demokrasi ile karşılıklı yarıştır. Herkesin saygı duyması lazım. Ama son dakikada öğreniyoruz ki, milletvekili aday adayı Aslan Nurdoğdu'nun kardeşi Zeynep Kılıçarslan da aday ediliyor. Benim yerine kendinizi koyun. Örgüte emek vermişsiniz, Yozgat kamuoyuna hizmet için adayım demişsiniz, AK Parti iktidarınca yapılamayan bir sürü hizmetler varken biz CHP'den aday adayı olmuşuz. 14 ilçe başkanımızın, il yönetim kurulumuzun desteği ile aday olduğumuzu kamuoyuna duyurduk. Ancak şimdi yarışa gireceğiz. Bir tarafta Onur Kaytan diğer tarafta Arslan Nurdoğdu ve sülalesi. Ön seçimde seçmen en fazla 4 oy kullanacak. Bu nasıl bir demokrasi ve bu nasıl bir yarıştır. Ben burada kamuoyuna takdirlerine sunuyorum. Bu saat itibariyle CHP'den örgütümün hakkını helal etmesini istiyorum, siyasi hayatımı milletvekili aday adaylığından çekildiğimi kamuoyuna duyurmak istiyorum. CHP'den aday adayı değilim. Bundan sonra takdir genel merkezindir" dedi.

CHP'nin 'iktidar olmayacağım' diretmesine, genel merkezin 'ben iktidar olmak istemiyorum, Yozgat'ta milletvekili çıkarmayacağım' demesine örgüt olarak karşı olduklarını vurgulayan Kaytan, "Daha önce bu hatalar yapıldı. İl başkanlığı belediye başkanlığı, il yöneticiliği yapmış arkadaşlar varken tutuldu Lütfullah bey'i getirdiler ve yine kaybettik. Dışarıdan eli çantalı adaylar getirildi yine kaybetti, yine aynı senaryo yine eli çantalı adaylar getirilmeye çalışılıyor. Ben de duruşumu yine sergiliyorum, dik duruşumu her zamanki gibi koruyorum. Biz genel merkezin kurultay delegesiyken de arkasında dimdik durduk dedik ki olmaz genel başkanın ve MYK'nın arkasındayız, hata yapmışız demek ki farklı boyutta yapılıyormuş, biz o siyasetin içerisinde bu düşünce yapımızla yer alamıyoruz. Ben kamu oyundan Yozgat halkından özür diliyorum. Destek veren arkadaşlardan özür diliyorum haklarını helal etmelerini istiyorum. Artık Yozgat'ta esnaf, işadamı olarak görev yapacağımı duyurmak istiyorum" ifadelerini kullandı. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi ONUR KAYTAN Yozgat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (1)

Adınızı Yazın:

birgun herks akp. li olacakk

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title