Haberler

CHP, 17 ve 25 Aralık Operasyonunu Siyah Çelenkle Kınadı

Güncelleme:

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu Milletvekili İdris Yıldız ve beraberinde CHP Şanlıurfa İl Başkanı Aziz Aydınlık ve CHP üyeleri Şanlıurfa Adalet Sarayı önüne siyah çelenk bırakarak 17 ve 25 Aralık operasyonuyla ilgili yaşananları kınadı.

Burada bir açıklama yapan CHP Ordu Milletvekili İdris Yıldız bunun hesabını mutlaka soracaklarını söyledi. Yıldız, "17, 25 Aralık yolsuzluk operasyonunun hep beraber biliyoruz. 17, 25 Aralık'taki gerçekleri tüm Türk halkı, tüm Türkiye halkı hep beraber bunu biliyor. Adalet ve Kalkınma Partisinin hâkimleri, savcıları bunu her ne kadar örtbas etse de hep beraber biliyoruz ki, gelecekte de olsa bu yolsuzluk operasyonları tartışılacak, gündeme gelecek ve bunun failleri ortaya çıkarılacak. Bu dönemde hep beraber şunu söylediler: Dinlemelere takıldıklarını, dinlemenin yasal olmadığını söylediler. Dinlemeler yasal değil ama bu dinlemeler sadece onlar için değil, Türkiye'de binlerce, yüzbinlerce insan dinlendi. Bunlarla ilgili bir şey yapmadıkları gibi, bu dinlemelere takılanlar, 'acaba hırsızın hiç mi suçu yok' sözcüğünü hatırlayabilirler mi? Ve buna göre tavırlarının geliştirebilirler mi? Bu ülkede garibin, gurebanın, yetimin hakkını yiyenlerin hesabını mutlaka hep beraber soracağız" diye konuştu.

Adalet sarayının önüne siyah çelenk bırakan grup yapılan basın açıklamasının ardından sessizce dağıldı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi İdris Yıldız Şanlıurfa Ordu Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title