Haberler

Chloe ve Ebru Öztürk'ün 20'lik Diş Eziyeti

Güncelleme:

Nişantaşı'nda yüzü sarılı bir halde görüntülenen ünlü manken "20'lik dişler beni perişan etti" derken, 20'lik dişden çeken bir diğer isim de Serdar Ortaç'ın eşi Chloe'ydu.

Ebru Öztürk ve Chloe önceki gün Nişantaşı'nda objektife takıldı. Dişçiden çıktığını söyleyen ünlü manken Ebru Öztürk, "Bir operasyon geçirdim, mahvoldum. Çok ağrım var, 20'lik dişler beni perişan etti" dedi.

"ÜÇ DİŞİ DE ALDIRDIK"

20'lik diş operasyonu geçiren diğer isim Serdar Ortaç'ın eşi Chloe önceki akşam Nişantaşı'ndaydı. DJ Uğur Kirik ile akşam yemeği yiyen çift, mekân çıkışında muhabirlerin sorularını yanıtladı. Ortaç, "Eşimin üç tane 20'lik dişi çıkmış, biz de apar topar kliniğe giderek operasyonla o üç dişi de aldırdık. İyi ama biraz ağrısı var" dedi.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Serdar Ortaç Ebru Öztürk Nişantaşı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (9)

YobazMobil-IOS:

Oyum hdp ye

4
13
yanıtYanıtla
Dilek:

Oylar Akp ye gelecegimiz icin iyi dusunun oyle karar verin obur ise yaramayan partileri defedin gitsin saglam bir TURKIYE icin

10
3
yanıtYanıtla
...:

YÜZÜNÜ GERDIRMIS SARKMLARA KARSI KULLANILIR BU BANDAJ HIC KIMSEDE DIS ICIN GÖRMEDIM BU BANDAJI

12
0
yanıtYanıtla
a cola:

oylar chp-hdp-mhp -dhkpc- aclik icin kan icin bunlara verin

2
3
yanıtYanıtla
Elif:

öbür blok da AKPKK. . .

yanıt0
yanıt3
Kara:

20 lik diş aldırınca surat ne diye böyle bağlanıyo ki?

4
0
yanıtYanıtla
emel:

habere bak yorumlara bak cok güldum ya ne var yani bende cektirdim 20lik dishaber olcak kadar neyi var yani

4
0
yanıtYanıtla
NR:

habeer??ben mi göremedim??

1
0
yanıtYanıtla
sinan:

akp diyen ler , mhp diyenler , hdp diyenler ya bırakın birbirinizle uğraşmayı barış gelsin huzur gelsin insanlık gelsin , din , dil , ırk , cinsiyet ayrımını bırakın artık hayat kısa , sarılın birbirinize kan dökmek savaşmak bunlar kolay zor olan insan kalabilmek insan kalın iki seçenek var ya kan kaos ortamında yaşamak yada sarılarak severek yaşamak seçim sizin elleriniz de

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title