Haberler

China Town'a Lezzet Ödülü

Güncelleme:

China Town, Japonya'da düzenlenen yarışmada birbirinden leziz sushileri ile en iyi kalite ödülünü aldı.

Gectiğimiz yaz Alsancak Limanı karşısında açılan ve kısa zamanda İzmirliler'in büyük beğenisini kazanan China Town, Japonya'da düzenlenen yarışmada birbirinden leziz sushileri ile en iyi kalite ödülünü aldı.

İzmir Kordon'da hizmet veren Çin lokantası China Town Japonya'da düzenlenen uluslararası yarışmada sushileri ile ödüle layık görüldü. Bu ödülün hemen ardından ülkemizin en iyi Çin Restoranı olarak, gerek yemekleri gerekse dekoru ile İstanbullu gurmelerin beğenisini kazandı ve ikincilik ödülünün sahibi oldu.

Çin restoranlarında mutfaktan işletmeye kadar 20 yıllık deneyime sahip China Town İşletme Müdürü Coşkun Işık, kısa sürede İzmir, İstanbul ve Ankaralı işadamları ile ünlü sanatçıların uğrak adreslerinden biri olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Işık, "Restoranımız işletme düzeni, Çin yemekleri ve sushide en iyi kalite ödülüne layık görüldü. Türkiye'nin en büyük ödülü olan yabancı mutfak kategorisinde ülke genelinde yeni olmamıza rağmen ikincilik ödülü bizi onurlandırdı. Restoran sahibi ağabeyim Taşkın Işık ile birlikte hizmet alanımızı genişletmek ve Uzakdoğu mutfağına tutkun müşterilerimize en iyi hizmeti verebilmek için İstanbul, Çeşme ve Kuşadası'nda bu yaz yeni şubeler açmayı planlıyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Çin Halk Cumhuriyeti Taşkın Işık Japonya İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title