Haberler

Chelsea Yıldızlarını Türkiye'de Yetiştiriyor

İngiltere'nin ünlü futbol kulübü Chelsea'nin Antalya'nın Serik İlçesi'nde açtığı Futbol Akademisi'nde yeni sezon çalışmaları başladı.

İngiltere'nin ünlü futbol kulübü Chelsea'nin Antalya'nın Serik İlçesi'nde açtığı Futbol Akademisi'nde yeni sezon çalışmaları başladı.

Serik'e bağlı Belek turizm merkezindeki Regnum Carya Golf ve SPA Resort Otel ile Chelsea Futbol Kulübü arasında yapılan anlaşma doğrultusunda geçen yıl başlatılan Futbol Akademisi'nde 4-14 yaş arası çocuklar yer alıyor. Akademide, Chelsea Kulübü'nün antrenörleri de belirli dönemlerde çalışmaları takip ediyor. Akademideki çocuklar, yıldız olabilmek için çaba harcıyor.

'GENÇ YETENEKLER KEŞFEDİLİYOR'

Regnum Carya Golf ve SPA Resort Otel Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Şafak Öztürk, "Geçen yıl Chelsea Futbol Takımı ile yaptığımız anlaşma doğrultusunda Chelsea Futbol Akademisi'ni açtık. Geçen yıl 50 çocuğa eğitim verildi. Bu eğitimleri, Chelsea futbol takımının antrenörleri veriyor. Zaman zaman takımın yetenekleri keşfetme ekibi de çalışmaları takip ediyor" dedi.

'A TAKIMI GETİRMEK ÇOK ZOR'

Hedeflerinin akademiye katılan çocuk sayısını artırmak olduğunu vurgulayan Ali Şafak Öztürk, şöyle devam etti:

"Chelsea'nin antrenörleri, beğendikleri genç yetenekleri tespit edip kulüp bünyesine alıyor. Chelsea Futbol Akademisi'ni açtık ama A takımı getirmek çok zor. Büyük takımlar gittikleri yerlere, üste para istiyor. Örneğin Dubai'ye gidiyorlar. Bu takımları getirmemiz için Türkiye'de güzel bir organizasyon olmalı, turnuvalar yapılmalı. Gerçekten Chelsea'nin buraya gelmesi çok güzel olur. Chelsea okulu bunun için bir başlangıç." - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Antalya Türkiye Chelsea Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title