Haberler

    Chelsea Yedeklerle Çıkacak!

    Haftasonunda belki de şampiyonluk düğümünü çözecek maçta Liverpool deplasmanına çıkacak olan Chelsea'nin, kadroda rotasyona gitmesinin önü açık...

    ÖZGÜR İNCE / Goal.com Türkiye

    Chelsea, Şampiyonlar Ligi yarı finalinde 0-0'ın rövanşında Çarşamba günü Stamford Bridge'de Atletico Madrid'i konuk edecek.

    Londra temsilcisinin teknik patronu Mourinho, Atletico Madrid ile oynanan ilk maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, Liverpool maçında rotasyona gitmek istediğinin sinyallerini vermiş ve "Buna kendi başıma karar verebileceğimi sanmıyorum. Kulübün ortak kararı olmak zorunda. Ben sadece bir teknik direktörüm. Böylesine önemli bir kararı tek başıma alamam" demişti.

    Portekizli teknik adam, 2011'de Blackpool'a verilen cezanın ardından değişen kurallar gereği lig kadrosundaki 25 isimden istediğini sahaya sürme şansı bulabilecek.

    İngiltere Futbol Federasyonu, bir takımın ancak 25 kişilik kadroda olmayan birçok U-21 takım oyuncusuna şans vermesi durumunda cezanın söz konusu olabileceğini netleştirmişti.

    Yarı final rövanşında cezalı oldukları için forma giyemeyecek Frank Lampard ve John Obi Mikel'nin, Anfield'da Liverpool'a karşı görev almaları kesin olarak gözüküyor. Yine UEFA kuralları gereği Avrupa'da oynayamayan Nemanja Matic ve Mohamed Salah de lidere karşı sahaya çıkacak.

    Atletico Madrid maçında sakatlanan kaleci Petr Cech ile kaptan John Terry'nin yanı sıra Disiplin Kurulu'na sevk edilen Ramires de alacağı ceza nedeniyle Liverpool'a karşı forma giyemeyecek.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Atletico Madrid Liverpool Türkiye Chelsea Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title