Haberler

    Chelsea Beşiktaşlı Gökhan Töre'yi İstiyor

    Güncelleme:

    İngiliz basını, Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin Gökhan Töre'yi sezon başında kadrosuna katmayı planladığını yazdı.

    Metro'nun haberine göre Chelsea iki eski oyuncusunu yaz döneminde yeniden renklerine bağlayacak.

    Metro.co.uk'de yer alan iddiaya göre rezerv takımında yer alan ancak A Takımda forma şansı bulamadıkları için gönderilen Gökhan Töre ile Kevin De Bruyne gelecek sezon başında Chelsea'ye katılacak.

    2012 yılında Genk'ten henüz 20 yaşındayken transfer edilen ancak bu sezon başında Wolfsburg'a satılan Kevin De Bruyne'ün hem bu sezon Wolfsburg'la hem geçen sezon Werder Bremen ile hem de 2014 Dünya Kupasında Belçika ile sergilediği futbolun Mourinho'yu tatmin ettiği ifade edildi. Schürrle transferinde Wolfsburg'a kolaylık tanıyan Chelsea'nin benzer bir durumu da Alman kulübünden De Bruyne için isteyeceği belirtildi.

    GÖKHAN TÖRE'Yİ DE İSTİYORLAR

    Chelsea'nin yaz ayındaki bir diğer hedefinin ise 2009-2011 yılları arasında kadrosunda bulundurduğu Beşiktaşlı Gökhan Töre olduğu iddia edildi. Gökhan Töre, Bayer Leverkusen'den transfer edildiği dönemde A Takımla idmanlara çıksa da kadronun değişmezleri arasına girmeyi başaramamış ve 2012 yılında Hamburg'a satılmıştı. Beşiktaş eski Sportif Direktörü Önder Özen de bir televizyon programında yaptığı açıklamada, "Gökhan'ı Simeone istedi, oranın direktörü ya da başka birisi değil. Jose Mourinho oyuncuyu soruyor ve takip ettiriyor." ifadelerini kullanmıştı.

    Beşiktaş forması ile 2 sezondur yıldızlaşan Gökhan Töre, UEFA Avrupa Ligi'nde oynadığı futbol ile Chelsea'nin yanı sıra Atletico Madrid ve Manchester United'ın da listesine girmişti.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Gökhan Töre Chelsea Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (22)

    BeşiktaşMobil-IOS:

    Arda 35m ederse töre 50-60 rahat yapar( en az)

    22
    12
    yanıtYanıtla
    bg:

    fenerbahçe liyim ama gökhan töre türkiye liginin en iyilerinden

    30
    1
    yanıtYanıtla
    ahmet:

    hep yalan ne yapsinlar bu kovboyu

    0
    27
    yanıtYanıtla
    BERK:

    gökhan töre güçlü çevik oyuncu. çelsi boş oyuncu almaz

    12
    1
    yanıtYanıtla
    Arslan Mobil-IOS:

    Bence Gökhan şu an süper ligin en Yildiz futbulcusudur. Bir Beşiktaşlı olarak fikrim 30 milyon avro dan aşağı satmasınlar.

    12
    0
    yanıtYanıtla
    ugur bilen Mobil-ANDROID:

    valla gokhan tore 2. mac oynadi diyenler uefa tum maclari ve ligdeki istatistiklerime baksin. ayrica o sterling sturigge 40 50 milyon ederken sahada goremedik. ama tore tek basina sol kanadi felc etti. parasi umrumda degil izlemeyi seviyorum gokhani.

    9
    1
    yanıtYanıtla
    ismail:

    iyi futbolcu nun temel özelliği çift yönlü oyun oynaması gerekir günümüzde. . Gökhan ofansif olarak iyi ama geri dönemiyor. . Ozaman rakip o tarafı koridor yapar. Bir de gökhan ağır ve topu ayağında çok tutuyor. . Çabuk pas vermiyor. . Bu haliyle Avrupa da oynayamaz. . Zaten gökhanın kondüsyonu da iyideğil. . Ağır oyuncu. Ama Türkiye şartlarına göre iyi oyuncu. . Çünkü ülkemizde yavaş oynanıyor futbol. . Hız ve tempo yok. .

    5
    4
    yanıtYanıtla
    Savaş Aşık:

    Giderse en fazla 20''ye gider. Hiç bir Avrupa kulübü bir Türk oyuncuya o kadar para vermez.

    3
    5
    yanıtYanıtla
    yorumMobil-ANDROID:

    hic durmasin gitsin hem futbolu yasasin hem para kazansin zaten 35ine gelince yine besiktasta filan oynar.

    6
    2
    yanıtYanıtla
    ispanyilMobil-ANDROID:

    Gökhan galatasayli ben söyliyim siz inanmassaniz inanmayın iyi bir galatasayli aslan gökhan

    1
    6
    yanıtYanıtla
    Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title