Haberler

Chelsea, Cuadrado'yu Renklerine Bağladı

Güncelleme:

İngiliz kulübü Chelsea, Fiorentina'nın 26 yaşındaki kanat oyuncusuyla 4,5 yıllık sözleşme imzaladı.

İngiltere Premier Lig lideri Chelsea, Kolombiyalı kanat oyuncusu Juan Cuadrado'yu renklerine bağladı.

4,5 YILLIK İMZA

Transferin son gününde Alman kanat oyuncusu Andre Schürrle'nin Wolfsburg'a gitmesine izin veren Chelsea, İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Fiorentina'da forma giyen 26 yaşındaki Cuadrado ile 4,5 yıllık sözleşme imzaladı.

31 MİLYON AVRO

Chelsea, oyuncunun bonservis bedeli konusunda açıklama yapmasa da İngiliz basını, transferin 23,3 milyon sterline (yaklaşık 31 milyon avro) mal olduğunu kaydetti.

"RÜYA GİBİ"

Londra ekibine geldiği için mutlu olduğunu belirten ve bu fırsatı verenlere teşekkür eden Cuadrado, Chelsea'ye transfer olması hakkında "rüya gibi" yorumunu yaptı.

37 MAÇTA 5 GOL

Kariyeri boyunca Independiente Medellin, Udinese, Lecce ve Fiorentina formaları giyen 26 yaşındaki futbolcu, Kolombilya Milli Takımı formasıyla 37 maçta 5 gol attı.

Bu arada İngiliz basını, Chelsea'nin geçen sezon ara transfer döneminde İsviçre'nin Basel takımından renklerine bağladığı 22 yaşındaki kanat oyuncusu Muhammed Salah'ı da Fiorentina'ya kiralayabileceğini öne sürdü. Londra ekibinin, 11 milyon sterline transfer ettiği Salah, şu ana kadar 19 maçta forma giydi.

Kaynak: AA / Spor

Andre Schürrle Chelsea Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title