Haberler

Cheetos Türkiye'nin En Hızlısı" Yarışması Yapıldı

"Cheetos Türkiye'nin En Hızlısı" yarışmasının bölge finalleri Gaziantep'te yapıldı.

"Cheetos Türkiye'nin En Hızlısı" yarışmasının bölge finalleri Gaziantep'te yapıldı.

Seyrantepe Atletizm Sahası'ndaki yarışlara Gaziantep ve çevre illerden gelen ilk ve orta okul çağındaki yaklaşık 500 sporcu katıldı.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve organizasyonun marka elçisi Berna Laçin'in de katıldığı etkinlikte çocuklar, milli sporcu Bahar Saygılı'nın ısınma hareketleriyle yarışlara hazırlandı.

Kızlar ve erkekler kategorilerinde düzenlenen yarışlarda 2001, 2002, 2003, 2004 ve 2005 doğumlu sporcular, dereceye girebilmek için mücadele etti.

Yarışlar sonunda gençlere hitaben konuşma yapan Fatma Şahin, sporu yaşamın önemli bir parçası olarak görmelerini istedi. Gençlerin Türkiye'nin geleceği olduğunu vurgulayan Şahin, "Gençlerimizin her yönden geliştirilmesi açısından bu tür organizasyonları önemli buluyorum. Biz de gençlerimize daha fazla imkan sağlamak için gayret gösteriyoruz" dedi.

Şahin ve Laçin daha sonra dereceye giren sporcuların madalyalarını ve hediyelerini verdi.

Dereceye giren sporcular, 11 Haziran'da İstanbul'da gerçekleştirilecek "Büyük Türkiye Finali"ne katılmaya hak kazandı.

Finalde, kategorilerinde ilk 3'e girenlere yarışmaya katıldıkları yıldan sonra öğrenim süresi dahilinde spor yaşantılarına devam etmeleri şartıyla aylık burs verilecek.

Kategorilerinde ilk sırayı alan sporcular ise İsveç'teki Avrupa Gençler Atletizm Şampiyonası'nı seyredebilecek.

Kaynak: AA / Yerel

Fatma Şahin Gaziantep Cheetos Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title