Haberler

Cheetos Türkiye'nin En Hızlısı" Yarışması Yapıldı

Görüntü dökümü: - Erzurum tartan pistinden görüntü- Detaylar- Yarışmalardan görüntü-Milli Sporcusu Bahar Saygılı ile röp.- Detaylar- Gökçe Ula ile röp. "Cheetos Türkiye'nin En Hızlısı" yarışması yapıldı- Erzurum'da düzenlenen bölge finali yarışlarında 150 çocuk, Türkiye'nin en hızlı atleti olabilmek için sağanak altında mücadele etti "Cheetos Türkiye'nin En Hızlısı" yarışmasının bölge finalleri Erzurum'da yapıldı.

Görüntü dökümü: - Erzurum tartan pistinden görüntü- Detaylar- Yarışmalardan görüntü-Milli Sporcusu Bahar Saygılı ile röp.- Detaylar- Gökçe Ula ile röp. "Cheetos Türkiye'nin En Hızlısı" yarışması yapıldı- Erzurum'da düzenlenen bölge finali yarışlarında 150 çocuk, Türkiye'nin en hızlı atleti olabilmek için sağanak altında mücadele etti "Cheetos Türkiye'nin En Hızlısı" yarışmasının bölge finalleri Erzurum'da yapıldı.Triatlon Milli Sporcusu Bahar Saygılı önderliğinde, Kazım Karabekir Atletizm Tartan Pisti'nde düzenlenen yarışmada, kızlar ve erkekler kategorilerinde 2005, 2004, 2003, 2002 ve 2001 doğumlu sporcular, dereceye girebilmek için mücadele etti.Zaman zaman sağanak altında devam eden yarışlarda dereceye giren sporcular, 11 Haziran'da İstanbul'da gerçekleştirilecek "Büyük Türkiye Finali"ne katılacak.Finalde, kategorilerinde ilk 3'e girenlere yarışmaya katıldıkları yıldan sonra öğrenim süresi dahilinde spor yaşantılarına devam etmeleri şartıyla aylık burs imkanı sağlanacak, birinci olan sporcu da İsveç'teki Avrupa Gençler Atletizm Şampiyonası'nı izleyebilecek.Milli sporcu Saygılı, gazetecilere yaptığı açıklamada, bölge finallerini Türkiye'de 11 ilde gerçekleştirdiklerini belirterek, İstanbul'da haziran ayında Türkiye'nin en hızlısı büyük finali yapılacağını söyledi.Orada dereceye girecek sporcuların Türkiye Atletizm Federasyonu'ndan burs alacağını anlatan Saygılı, "Çocukların spora katılması için yapılmış olan ve altyapıyı geliştirmeye yönelik önemli bir organizasyon. Umarım bu etkinlik, öncü olur. Ben sporcu olarak büyüdüm, yetiştim. Akademik olarak da kendimi bu yönde geliştirdim. Şimdi de çocuklara destek oluyorum" diye konuştu.- "Başörtü hiçbir şeye engel değil"Programda dereceye girebilmek için mücadele eden başörtülü sporcu 12 yaşındaki Gökçe Ula da sağlanan imkanlar sayesinde her ortamda rahatlıkla başörtüsünü taktığını söyledi.Yarışlara da başörtüsüyle çıktığını dile getiren Ula, "Benim için başörtüsü takmak bir onurdur. Heyecanlıyım. Benim için birinci olmak değil, oynamak önemliydi. Başörtülü olmak da hiçbir şeye engel değil. Başörtüm bana güç veriyor. Artık hiçbir engel yok, başörtümle yarışabiliyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Spor

Cheetos Türkiye Gökçe Ula Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title