Haberler

Cheetos Türkiye'nin En Hızlısı Heyecanı Bursa'da....

Güncelleme:

"Cheetos Türkiye'nin En Hızlısı" yarışmasının bölge yarışları heyecanı Bursa'da gerçekleşti.


Bursa ve çevre illerden İlköğretim çağındaki 600'e yakın sporcunun katıldığı yarışmada, dereceye giren minikler 14 Haziran'da İstanbul'da gerçekleşecek büyük finalde yarışmaya hak kazandılar. İstanbul'da gerçekleşecek büyük finalde ise kendi yaş kategorilerinde birinci gelecek çocuklar ' Türkiye'nin En Hızlısı' unvanını kazanarak spor hayatlarına önemli etkileri olacak ödüllerden yararlanma fırsatına kavuşacaklar.

İlköğretim çağındaki çocukların sporla tanışmasını ve ülkemizi uluslararası düzeyde temsil edecek sporcuların yetişmesini amaçlayan Türkiye'nin en kapsamlı spor organizasyonu "Cheetos Türkiye'nin En Hızlısı", Bursa Bölge yarışları 600'e yakın çocuğun katılımı ile gerçekleşti. Uludağ Üniversitesi Görükle Kampüsü Atletizm Pisti'nde gerçekleşen Bursa bölge elemelerinde minikler Türkiye'nin en hızlısı olabilmek için yarıştılar. Heyecan dolu yarışlar sonucunda; 10 yaş kategorisinde Sakarya'dan Hatice Zeynep Özçelik ve Mert Ali Orhan, 11 yaş kategorisinde Kocaeli'nden Eylem Karğı ve Sakarya'dan Çağatay Güler, 12 yaş kategorisinde Sakarya'dan Kardelen Dinçer ve Bursa'dan Kemal Alan, 13 yaş kategorisinde Sakarya'dan Zehra Oral ve Bursa'dan Berat İnce, 14 yaş kategorisinde Bursa'dan Merve Durak ve Kocaeli'nden Ersin İlhan birinci olarak İstanbul'da gerçekleşecek büyük finale katılmaya hak kazandılar.

Toplamda 5 milyona yakın çocuğun katılımının beklendiği "Cheetos Türkiye'nin En Hızlısı" yarışlarında elemeleri geçen çocuklar 14 Haziran'da İstanbul'da gerçekleşecek Büyük Türkiye Finali'nde ise büyük ödül için yarışacaklar. Kendi yaş kategorilerinde birinci gelecek çocuklar 'Türkiye'nin En Hızlısı' unvanını kazanarak spor hayatlarına önemli etkileri olacak ödüllerden yararlanma fırsatına kavuşacaklar.

Cheetos Türkiye'nin En Hızlısı Büyük Finali'nde ilk üçe giren sporculara, yarışmaya katıldıkları yıldan sonraki eğitim öğretim süresi dahilinde spor yaşantılarına devam etmeleri şartıyla aylık burs verilecek. Ayrıca kendi yaş kategorilerinde Cheetos Türkiye'nin En Hızlısı Finali sonucunda birinci olacak sporcular da Avrupa Atletizm Şampiyona'sını Amsterdam'da izlemeye hak kazanacak. Bölge finalleri ve Türkiye finalinde dereceye giren sporculara da Nerf tarafından çeşitli hediyeler verilecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Cheetos Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title