Haberler

Cheetos Türkiye'nin En Hızlısı Bölge Finalleri Yapıldı

Türkiye Atletizm Federasyonu ile Cheetos işbirliği ile gerçekleştirilen ‘Cheetos Türkiye’nin En Hızlısı Bölge Finalleri Erzurum’da yapıldı.

Türkiye Atletizm Federasyonu ile Cheetos işbirliği ile gerçekleştirilen 'Cheetos Türkiye'nin En Hızlısı Bölge Finalleri Erzurum'da yapıldı. Erzurum GHSİM'nin ev sahipliği yaptığı yarışlar eğlenceli ve coşkulu geçti.

Erzurum'da en eğlenceli spor organizasyonu gerçekleşti. Türkiye Atletizm Federasyonu ile Cheetos işbirliği ile gerçekleştirilen 'Cheetos Türkiye'nin En Hızlısı Bölge Finalleri Erzurum'da yapılırken, büyük bir ilgi gördü. Nefesleri kesen yarışlar Kazım Karabekir Stadı'nın yanındaki Tartan Atletizm Pisti'nde gerçekleşti. Öğrenciler eğlenceli bir yarışmaya tabi tutulurken, unutulmaz anlar yaşadı. Erzurum ve 10 ayrı vilayetten 200'ü aşkın geleceğin atleti yarışırken, organizasyonun başlangıcında trafik kazasında yaşamını yitiren Ağrılı milli atlet Abdullah Yorulmaz için saygı duruşu yapıldı.Kazım Karabekir Stadı'nın yanındaki Atletizm Tartan Pisti'nde büyük bir heyecana sahne olan yarışlar sonucunda kızlarda ve erkeklerde 2006, 2005, 2004, 2003, 2002 doğumlu sporcular arasında yapılan yarışlarda 100, 80 ve 60 metrede birinci olanlar İstanbul'da yapılacak finallere katılmaya hak kazandı.

Atletizm İl Temsilcisi Fesih Doğan, "Türkiye çapında düzenlenen bölge finallerinde elemeleri geçen Bin 200 sporcunun katılımı ile 14 Haziran'da İstanbul'da gerçekleşecek, büyük Türkiye finalinde ise kendi yaş kategorilerinde birinci gelecek olan çocuklar 'Türkiye'nin en hızlısı' unvanını kazanarak, spor hayatlarına önemli etkileri olacak ödüllerden yararlanacak. Türkiye birincisi olan sporcular, ayrıca Hollanda'nın Amsterdam kentine götürülecek" dedi.

Eğlenceli geçen yarışlarda Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil ile Spor Şube Müdürü Güngör Şenses de, sporcuları ve organizasyon yetkililerini yalnız bırakmadı. Başarılı olan sporcuları kutlayarak başarı dileğinde bulundu. dereceye giren sporculara madalyalarını ve hediyelerini takdim edildi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul Erzurum Cheetos Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title