Haberler

    Galatasaray, Chedjou'nun Yerine Palmeiras'tan Vitor Hugo'yu İstiyor

    Güncelleme:

    Galatasaray, gelecek sezon takımdan ayrılacak olan Chedjou'nun yerine Palmeiras'tan Vitor Hugo'yu getirmeyi planlıyor. Sarı-Kırmızılılar Palmeiras ile randevulaştı.

    Süper Lig'de yarıştan kopan Galatasaray'da gelecek sezonun planlaması için çalışmalar başladı. İgor Tudor'un talebi doğrultusunda stoper hattına takviye yapacak olan sarı-kırmızılıların, devre arasında da ilgilendiği Vitor Hugo'yu yeniden gündemine aldığı öğrenildi.

    CHEDJOU'NUN YERİNE GELİYOR

    Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Chedjou'nun yerini güçlü bir isimle doldurmak isteyen Galatasaray'ın, Brezilyalı oyuncunun menajeri ile temasa geçerek Palmeiras'tan randevu talep ettiği bildirildi.

    YÜKSEK TOPLARI KAÇIRMAK İSTEMİYOR

    25 yaşındaki futbolcu için 4 milyon Euro ayıran sarı-kırmızılılar, Libertadores'de grup maçları tamamlandıktan sonra Hugo için kulübü Palmeiras'a teklif yapacak. Ujfalusi-Semih ikilisinden bu yana savunmada dikiş tutturamayan G.Saray, hem açığı kapatmak hem de 1.87'lik oyuncuyu alarak yüksek top zafiyetine son vermeyi planlıyor.

    NASIL BİR OYUNCU?

    Sol stoper de oynayan Vitor Hugo, bu özelliğiyle fark yaratıyor ve Avrupa'da bile az bulunan sol ayaklı defans oyuncusu profili için o bölgeye fazlasıyla aşina bir isim. Fiziği iyi ve kuvvetli olmasına karşın ağır bir oyuncu olmayan Hugo, kafa toplarındaki etkinliği ile de rakiplere karşı saha içinde fark yaratabiliyor.

    SÖZLEŞMESİ SÜRÜYOR

    Vitor Hugo, 20 Mayıs 1991 doğumlu. 1.83 boyundaki oyuncu, kafa toplarındaki üstünlüğüyle dikkat çekiyor. 31 Ağustos 2020 tarihine kadar Palmeiras ile sözleşmesi bulunan 25 yaşındaki Brezilyalının Transfermarket'teki güncel bonservis değeri 4.5 milyon Euro.

    (Fotomac)

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Galatasaray Palmeiras Hugo Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title