Haberler

Charlie Hebdo Dergisinde Yaprak Dökümü

Güncelleme:

'Hz. Muhammed'i tasvir eden karikatürler çizmeyeceğini' açıklayan ve dergiden ayrılma kararı alan Luzier'in ardından, yazar Patrick Pelloux de Charlie Hebdo'yu bırakıyor.

Fransa'nın dünyaca ünlü mizah dergisi Charlie Hebdo çalışanları arasında yaprak dökümü sürüyor.

Önce "bir daha Hz. Muhammed'i tasvir eden karikatürler çizmeyeceğini" açıklayan daha sonra dergiden ayrılma kararı veren "Luz" ismiyle bilinen çizer Renald Luzier'in ardından, yazar Patrick Pelloux de Charlie Hebdo'yu bırakacağını bildirdi.

"BENİM İÇİN ARTIK BİR ŞEYLER BİTTİ"

Fransa'da yayın yapan öğrenci radyosuna konuşan Pelloux, "Artık Charlie Hebdo için yazmaya son vereceğim, çünkü benim için artık bir şeyler bitti, ruhum her zaman Charlie Hebdo ile birlikte olacak ancak bazen hayatta bir sayfayı çevirmek gerekiyor." ifadelerini kullandı.

SALDIRIDA ÇİZERLERİ ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

Hz. Muhammed'i tasvir eden bazı karikatürler yayımlamasının ardından Charlie Hebdo dergisine düzenlenen terör saldırısında derginin bazı ünlü çizerleri ölmüştü.

Paris'te 7 Ocak'ta Charlie Hebdo dergisine saldırıyla başlayan ve 3 gün devam eden 3 ayrı terör saldırısında toplam 17 kişi hayatını kaybetmiş, polis operasyonlarında 3 saldırgan ölü ele geçirilmişti.

AYLAN KURDİ KARİKATÜRÜ TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Charlie Hebdo, geçen haftaki sayısında da Bodrum'da kıyıya vuran üç yaşındaki Suriyeli çocuk Aylan Kurdi ve Avrupa'ya giden sığınmacılara ilişkin tepki çeken karikatürler yayımlamıştı.

Kaynak: AA / Dünya

Patrick Pelloux Charlie Hebdo Renald Luzier Fransa Medya Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (5)

YaranMobil-IOS:

Allah hepsinin belasını gani gani versin.Cehennem odunları bunlar.Aslında Cehennemi bile hak etmiyorlar ama Allah'ın rahmeti geniş işte.

21
0
yanıtYanıtla
RTÜK Mobil-IOS:

Allah öldürenden razı olsun cenneti mekan olsun .. Faslı kardeşimin sayesinde ortalık rahatladı, gün yoktu ki hz. Muhammed'e hakaret etmesinler .. Kurtulduk Allah'a şükür olsun biraz geç oldu ama hak etmişlerdi , bizim Başbakan'ımızın yürüyüşe katılmaması gerekiyordu aslında ÇÜNKİ bizim şehitlerimizi onlar görmezden geliyorlar .. Umarım devletimiz aynı hatayı tekrarlamaz.. RUHUN ŞAAD OLSUN FASLI KARDEŞİM MEKANIN CENNET OLSUN.. Üç gulfe bir elham her gün okuyorum ruhuna el fatiha

16
0
yanıtYanıtla
SULTAN SALiH:

dünyadaki müslümanlar, , birlik olunca, , ne kadar basarili olduklarini, , ispat etmis oluyorlar.

12
0
yanıtYanıtla
İYİ OLMUŞ:

Karar isabetli olmuş

11
0
yanıtYanıtla
SALİM:

işte böyle YÜCE ALLAH kafirlerin kalplerine huzursuzluk verici sıkıntı ve dert azabı verir onların Ahiret''dede en şiddetli azaba çekilecektir. .

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title