Haberler

Lagerfeld, Eurovision Şampiyonu 'Sakallı Kadın'ı Övdü

Güncelleme:

Dünyaca ünlü moda tasarımcısı Lagerfeld, Fashion Book çekimlerinde hamile model Ashleigh Good'a eşlik eden "Sakallı Diva" lakaplı Conchita Wurst'ü övdü.

Danimarka'nın başkenti Kopenhag'daki 59'uncu Eurovision Şarkı Yarışmasını kazanan Conchita Wurst, moda endüstrisine yabancı değil. Geçtiğimiz ay, Jean Paul Gaultier’in 2014 sonbahar-kış defilesinde de boy gösterdi. Wurst’e CR Fashion Book için olan çekimlerde hamile olan model Ashleigh Good da eşlik etti.

LAGERFELD'İ WURST'ÜN KENDİNE OLAN GÜVENİ ETKİLİYOR

İpek çoraplar, seksi iç çamaşırları… ve sakal! 25 yaşındaki ‘Draq queen’ Conchita Wurst’ün kendine olan güveni, Lagerfeld’i çok etkiliyor.

"MAHALLEDEKİ KIZ GİBİ OĞLAN BENDİM"

Gerçek adı Tom Neuwirth… Conchita ise onun alter egosu. Wurst bununla ilgili şunları söylüyor; "Conchita benim hayat hikâyem. Küçük bir Avusturyalı kasabada büyüdüm. Muhafazakar bir yerdi ve ben her zaman kız gibi giyinen o ‘garip’ oğlan çocuğu oldum."

TİYATRO SAHNESİNDE KENDİNİ BULDU

Wurst’ün en büyük patlaması ise şans eseri oynadığı bürlesk (vodvil tiyatro) bir sahnenin ortasında kendini bulması olmuş. Wurst, şu sözlerle açıklıyor; ‘Bir kadını canlandırma işi benim için 14 yaşından beri var. 2010 yılında bir arkadaşım kendi bürlesk tiyatro grubunu kurmuş ve buraya dahil olması için birini aramaktaydı. Bir partide mikrofonu elime aldım, saçmasapan şeyler söyledim ve bu anlamsız gösteri sonrası arkadaşım bana kendi şov grubunda yer almamı teklif etti. Bundan sonra artık düzenli olarak kendimi bu şovun içinde buldum. Artık her hafta sonu bunu iş için yapmaya başlamak bana yepyeni kapılar açtı.’

SAKALLI GERÇEK BİR KADIN GİBİ

Karl Lagerfeld ise şöyle diyor: ‘Conchita’yı seviyorum çünkü sadece muhteşem bir sesi yok. Aynı zamanda daha önce hiç yapılmamış bir şeyi yapıyor… Hep ‘sakallı hanımlar’ görüyoruz ama hiçbiri daha önce gerçek bir kadın gibi poz vermemişti. Bu da ‘drag’ kültürüne yeni bir anlam kazandırıyor…

"ONUN FOTOĞRAFLARINI ÇEKMEK İSTEDİM..."

‘Onun fotoğraflarını çekmek istedim çünkü hamile bir modelin yanında incecik bir müzisyenin görünmesi bence harika oldu, bu oyuna bir hareket kattı!’



Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Conchita Wurst Karl Lagerfeld Bülent Ersoy Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (10)

dfdfdffff:

İğrenç iğrenç iğrenç

31
3
yanıtYanıtla
junky:

vay be eskiden cesurluk neydi,şimdi ne oldu

17
1
yanıtYanıtla
adanalı:

tipine gömeyim senin dicem de bizimkininde bir gururu var

15
2
yanıtYanıtla
remzi:

dönmeler eşcinseller birbirini ağırlar

11
1
yanıtYanıtla
bilen Yüce Allah:

bakın yazmışlar kabullenn onlar küçükken böyleydi falan yok be koçum bil Allah onu erkek yaratdıysa bir bildiği vardır bir insanın kolu olmadın mı ama ayagını kullanıyor nasıl bunu farkediyor al bak buda bir şey işte bak nedeni var bil sen erkeksen yada kızsan bunun bir nedini vadır sorgulama öyle yaşa

9
0
yanıtYanıtla
HAN:

BATI kültürü normal halkina vereceyk baska neyi var

7
1
yanıtYanıtla
CANEY:

KOYU BİLAL GİBİ ADAM :)

7
1
yanıtYanıtla
kübra:

SYN. MUSTAFA TOPALOĞLU BUNU BİZE AÇIKLASIN

1
0
yanıtYanıtla
safiye kaygın:

sesi ve yorumu çok güzel conhita wurst, gerisinden size ne, banane Allah hidayet versin.

0
0
yanıtYanıtla
DDDK:

ABİCİM BİRAZ İŞİNE SAYGI LÜTFEN KES ŞU SAKALLARI. . . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title