Haberler

Cezayir'de 100 Türk İşçisi IŞİD Korkusu Nedeniyle Tahliye Edildi

Güncelleme:

Tunus'taki müze katliamının benzerinin Cezayir'de de yaşanmasından endişe eden Cezayir hükümeti, 100'e yakın Türk işçiyi geçici bir süre tahliye etti.

Cezayir hükümeti, Tunus'taki müze katliamının benzerinin Cezayir'de de yaşanmasından endişe ederek başkent Cezayir yakınlarındaki Kabilye bölgesinde bir yol şantiyesinde çalışan 100 kadar Türk işçisini geçici bir süre tahliye etti.

"ÖNLEM ALDIK"

El Arabiya'nın haberine göre, başkent Cezayir yakınlarındaki Kabilye bölgesinde bir yol şantiyesinde çalışan 100 kadar Türk işçisi, Tunus'taki müze katliamından esinlenen Cezayirli IŞİD militanlarının da benzer bir katliam yapabileceğinden endişelenen güvenlik kuvvetleri tarafından geçen cumartesi günü tahliye edildi. Cezayir güvenlik yetkilileri, tahliyenin önlem amaçlı olarak yapıldığını duyurdu.

"YABANCILAR POTANSİYEL HEDEF"

Cezayirli bir güvenlik yetkilisi, özellikle yabancıların IŞİD için potansiyel hedef oluşturduğunu belirterek, tahliye önleminin bu çerçevede alındığını bildirdi.

Türk işçilerinin çalıştığı Kabilye bölgesinde geçen yıl bir Fransız turist IŞİD militanları tarafından kaçırıldıktan sonra kafası kesilerek öldürülmüştü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Cezayir Tunus Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title