Haberler

Cezaevlerinden Tahliyeler

Mardin'de, koşullu salıverilmesine 2 yıl veya daha az süre kalan iyi halli hükümlülerin, denetimli serbestlik tedbiri uygulanarak tahliye edilmelerine başlandı.

Mardin'de, koşullu salıverilmesine 2 yıl veya daha az süre kalan iyi halli hükümlülerin, denetimli serbestlik tedbiri uygulanarak tahliye edilmelerine başlandı.

Resmi Gazete'de yayımlanan 671 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanun'a eklenen geçici madde uyarınca, Mardin Açık Ceza İnfaz Kurumunda işlemleri tamamlanan bazı hükümlüler tahliye edildi.

Cezaevi önünde tahliye olacak ağabeyinin oğlunu bekleyen Mehmet Keleş, yeğeninin tahliye olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Keleş, "Çok sevinçliyiz. Buna kim sebep olmuşsa Allah ondan razı olsun. Özellikle Cumhurbaşkanımıza, burada bekleyen tüm halk adına teşekkür ediyorum. Sadece biz sevinçli değiliz, bütün bölge halkı ve bütün Türkiye. Allah Cumhurbaşkanımızı Türkiye'nin başından eksik etmesin." dedi.

Eşinin tahliyesini bekleyen Gülseren Keleş de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a dua etti.

Tahliye olan hükümlü Tarık Tekin ise duygularını, "Mutluyuz, sevinçliyiz. Allah milletimiz ve devletimizden razı olsun. İnşallah cezaevindeki arkadaşlarımın hepsi çıkar. Biz çıktık onlar mutsuzdu. İnşallah onlara da müjdeli bir haber gelir." şeklinde ifade etti.

Tahliye edilen hükümlü Seydo Ekinci de özgür olmanın keyfini yaşadığını belirterek, "Allah herkesi kurtarsın. İnşallah kimse orada kalmaz." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Keleş Türkiye Mardin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title