Haberler

Cezaevinden İzinli Çıktı, Eşini Çocuklarının Gözü Önünde Bıçakladı

Güncelleme:

Adana'nın Kozan İlçesi'nde cezaevinden izinli olarak çıkan 31 yaşındaki Teksan Engin, boşanmak isteyen eşini sokakta çocuklarının gözü önünde bıçaklayarak ağır yaraladı.

Adana'nın Kozan İlçesi'nde cezaevinden izinli olarak çıkan 31 yaşındaki Teksan Engin, boşanmak isteyen eşi 33 yaşındaki Meral Engin'i sokakta çocuklarının gözleri önünde bıçaklayarak ağır yaraladı.

Olay, Kozan İlçesi'nin Taş Mahallesi Çınar Sokağı'nda meydana geldi. Bir suçtan Kozan M Tipi Açık Cezaevi'nde yatan Teksan Engin, dün izinli olarak cezaevinden çıkıp gittiği evde eşini bulamadı. Evden ayrılan Engin, daha sonra Adana'da olduğunu öğrendiği eşini dönüş yolunda beklemeye başladı. Akşam saatlerinde hasta olan babası Dursun Somuncu'yu hastaneden çıkardıktan sonra annesi Emine Somuncu, çocukları 6 yaşındaki Mustafa ve 3 yaşındaki Baran ile birlikte Kozan'a dönen Meral Engin, Çınar Sokak'ta eşi Teksan Engin ile karşılaştı.

İddiaya göre Teksan Engin, hiçbir şey söylemeden cebinden çıkardığı bıçağı çocuklarının gözleri önünde Meral Engin'e saplamaya başladı. Dursun ve Emine Somuncu'nun engellemeye çalıştığı Teksan Engin, eşini göğsünden, karnından, sol koltuk altından ve kolundan yaraladıktan sonra bıçağı olay yerine atıp kaçtı. Ağır yaralanan Meral Engin, ambulansla Kozan Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Tedavi altına alınan Engin'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. İhbar üzerine harekete geçen polis, Teksan Engin'i Cumhuriyet Mahallesi'nde yakalayarak gözaltına alındı.

BOŞANMA DAVASI AÇMIŞ

Önceki eşinden olan oğlu Mustafa ile yaşarken Teksan Engin'le evlendiği belirtilen Meral Engin'in bir süre önce eşinden ayrılmak için boşanma davası açtığı ortaya çıktı. Teksan Engin'in cezaevindeyken sık sık eşini arayarak davadan vazgeçmesini istediği belirtildi. - Kozanadana

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kozan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title