Haberler

Cezaevindeki Kadınlara Konser Morali

Denizli'de cezaevinde kalan kadın hükümlülere, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü personelinden oluşan grup tarafından konser verildi.

Denizli'de cezaevinde kalan kadın hükümlülere, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü personelinden oluşan grup tarafından konser verildi.

Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Denizli Bozkurt Kadın Açık ve Çocuk Eğitimevi Ceza İnfaz Kurumunda düzenlenen konserde sahne alan Grup CTE, popüler Anadolu Rock ve Türk Halk Müziği şarkılarını seslendirdi.

Grubun konseri, kadın hükümlülerin beğenisini kazandı.

Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yıldırım, konuşmasında, kadınların şefkat ve hoşgörüsüyle toplumu ayakta tutan bireyler olduklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Tüm olumlu çalışmalara rağmen son günlerde kadına karşı şiddet olaylarının arttığını, üzülerek görüyoruz. Bu konuda tüm kurum ve kuruluşları, devlet yetkilileri ve sivil toplum kuruluşlarının üzerilerine düşen görevleri, organize şekilde yerine getirmesi, aileden başlamak suretiyle tüm eğitim kuruluşlarında ciddi eğitimle sosyal yaraların süratli şekilde sarılması gerekmektedir. Tüm yaşamımızda varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyaç anında desteklerini gördüğümüz, eğiten, yetiştiren, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız sunan fedakar kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum."

Yıldırım, İstanbul'dan konser için gelen Grup CTE üyelerine de teşekkür etti.

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Yıldırım Denizli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title