Haberler

Cezaevinde 19 Mayıs'ı Kutladılar

İzmir Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda düzenlenen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı kapsamında hükümlü ve tutuklu çocuklar ile Altınordu U17 takımı arasında futbol maçı yapıldı.

Altınordu Futbol Kulübü'nün "İyi Birey, İyi Vatandaş, İyi Futbolcu" sloganıyla başlattığı sosyal sorumluluk projesi kapsamında İzmir Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda futbol şenliği yapıldı. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle düzenlenen programa İzmir Cumhuriyet Başsavcıvekili Fatih Mehmet Öztürk, Aliağa Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Dur, Aliağa Ceza İnfaz Kurumları Kampüs Savcısı Güneş Okur, Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Mehmedali Özkurt, Aliağa Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü Jandarma Tabur Komutanı Ferhat Ersoy, İzmir Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Vural Temür, Altınordu Futbol Kulübü Başkan Yardımcısı Salih Mertan, milli futbolcu Çağlar Söyüncü, kurum müdürleri ile tutuklu ve hükümlü çocuklar katıldı.

İzmir Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Vural Temür gençleri spora ve iyi insan olmaya teşvik eden çalışmalar yürüttüklerini belirterek, "İyi çocuk, iyi yurttaş, mutlu toplum yaratmak amacıyla var gücümüzle gayret sarf ediyoruz. Kurumumuzda buluşan gençlerimizin Ulu Önder Atatürk'ün dediği gibi zeki, çevik ve ahlaklı olarak topluma tekrar dönmeleri en büyük hedefimiz. Bu amaçla kurumumuzdaki çocuklarımızın beden sağlıklarını korumak için spor etkinlikleri, kendilerini iyi hissetmeleri için müzik, tiyatro, halk oyunları etkinlikleri, meslek sahibi olmaları için meslek kursları düzenleyerek onları yarınlarına hazırlamak için çalışıyoruz" dedi. Açılış konuşmasının ardından Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi'nin okunduğu program hükümlü ve tutuklu çocukların halk oyunları gösterisiyle devam etti. Bağlama eşliğinde türküler ve gitar eşliğinde şarkıların da yer aldığı programda müzik kursundaki öğrencilerin dinletisi katılımcılar tarafından beğeniyle dinlendi. Ardından sergilenen jimnastik ve akrobasi gösterisi ise büyük alkış aldı.

ÇOCUKLARA HEDİYE KRAMPON

Altınordu'nun milli futbolcusu Çağlar Söyüncü'nün de katıldığı programın sonunda, Altınordu Futbol Kulübü'nün 'İyi birey, iyi vatandaş, iyi futbolcu' sosyal sorumluluk projesi kapsamında futbol müsabakası gerçekleştirildi. İzmir Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu futbol sahasında oynanan maçta, Altınordu U17 takımı ile İzmir Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu futbol takımı karşılaştı. 10'ar dakikalık 2 devre halinde oynanan maçta 3-2'lik skorla Altınordu U17 takımı galip geldi. Hakem Burak Karagözlü'nün yönettiği maçın sonunda Altınordu U17 takımı oyuncuları, hükümlü ve mahkum çocuklara kramponlarını hediye etti.

Altınordu'nun milli futbolcusu Çağlar Söyüncü, İzmir Cumhuriyet Başsavcıvekili Fatih Mehmet Öztürk'e, Altınordu Futbol Kulübü Başkan Yardımcısı Salih Mertan ise Aliağa Ceza İnfaz Kurumları Kampüs Savcısı Güneş Okur'a 35 numaralı Altınordu forması hediye edildi. İzmir Cumhuriyet Başsavcıvekili Fatih Mehmet Öztürk, Altınordu Kulüp Başkan Yardımcısı Salih Mertan'a kurumdaki gençler tarafından hazırlanan Atatürk portreli aynayı takdim ederken, desteklerinden dolayı Mertan'a teşekkürlerini iletti.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Altınordu 19 Mayıs İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title