Haberler

Cezaevi Önündeki Katliamda 2 Kişi Daha Tutuklandı

Güncelleme:

Mardin'de polis, cezaevi önünde 3'ü çocuk, 5 kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı saldırıyla ilgili 2 kişiyi daha tutukladı.

Mardin'de cezaevi önünde 3'ü çocuk, 5 kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı saldırıyla ilgili 2 kişi daha tutuklandı. Olayla ilgili tutuklu sayısı 9'a çıktı.

Mardin E Tipi Kapalı Cezaevi önünde 19 Eylül'de düzenlenen silahlı saldırıda Ayşe Sürer (38), oğlu Süleyman Fırat Sürer (4), Emine İpek (27), çocukları Nizamettin İpek (7) ve Narin İpek (10) hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Saldırı ile ilgili olarak Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı doğrultusunda düzenlenen operasyonlarda 10 kişi gözalına alındı. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden 7'si tutuklandı.

EMNİYETTEN AÇIKLAMA

Mardin İl Emniyet Müdürlüğü bugün bir yazılı açıklama yaparak saldırı ile ilgili devam eden çalışmalar sonucunda; kent merkezi ve Savur İlçesi'nde, saldırıya yardım ve yataklık yaptıkları şüphesiyle 2 kişinin gözaltına alındığını, emniyetteki sorguları tamamlanan 2 şüphelinin çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandığını bildirdi. - Mardin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Emine İpek Eylül Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title