Haberler

Manisa'da Cezaevinden Kaçan Adam Eşini Vurduktan Sonra İntihar Etti

Güncelleme:

Manisa Kapalı Cezaevinde rahatsızlanıp hastaneye sevk edilirken firar eden İbrahim Aydemir isimli şahıs tarlada çalışan eşine "beraber ölelim" dedikten sonra önce eşini sonra kendini vurdu.

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde cezaevi firarisi bir şahıs, "Beraber ölelim" dediği karısını silahla ağır yaraladı ardından intihar etti.

HASTANE'DE GÜVENLİK GÜÇLERİNDEN KAÇTI

Edinilen bilgiye göre, Manisa Açık Cezaevinde hükümlü olduğu öğrenilen İbrahim Aydemir'in Manisa Kapalı Cezaevine sevk edileceği sırada rahatsızlandığı ve tedavi için Manisa Devlet Hastanesine götürüldüğü iddia edilirken, şahıs hastanede güvenlik güçlerinden kaçtı.

TARIM İŞÇİSİ EŞİNİN YANINA GELDİ

Şahıs, Saruhanlı'ya bağlı Çullugörece köyünde tarım işçisi olarak çalışan eşi Zennura Aydemir'in yanına geldi. Bölgeden bir traktör çaldığı iddia edilen İbrahim Aydemir, karısını traktörle bölgeden uzaklaştırdı.

JANDARMA TAKİBE BAŞLADI

İhbar üzerine jandarma ekipleri kaçak şahsı takibe başladı ve şahıs Çullugörece Köyünde zeytinlik bir alanda kıskaca alındı.

"BERABER ÖLELİM"

Kıskaca alınan şahsın eşine "Ben seni çok seviyorum ve beraber ölelim" dediği iddia edilirken, şahıs ilk önce eşini yanındaki pompalı tüfekle yaraladı ve tüfeği kendi çenesinin altına dayayarak intihar etti.

EŞİ AĞIR YARALI OLARAK HASTANEYE KALDIRILDI

Olay yerine jandarma ekipleri ve 112 sağlık ekipleri sevk edilirken, İbrahim Aydemir'in hayatını kaybettiği ve karısı Zennure Aydemir'in ağır yaralı olarak Saruhanlı Devlet Hastanesine sevk edildiği öğrenildi. Konuyla ilgili olarak jandarma ekipleri çok yönlü soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İbrahim Aydemir Saruhanlı 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title