Haberler

Cezaevi Firarisi Kayınvalidesini Yaraladı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde cezaevinden firar eden Hakan Yeksekyüksel, kayınpederinin evine pompalı tüfekle ateş açtı.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde cezaevinden firar eden Hakan Yeksekyüksel, kayınpederinin evine pompalı tüfekle ateş açtı. Tüfekten çıkan saçmaların isabet etmesi sonucu Yeksekyüksel'in kayınvalidesi yaralandı.

Olay dün gece saat 22.00 sıralarında İnegöl'e beğlı yenimahallede meydana geldi. Bir yıldan bu yana cezaevi firarisi olan Hakan Yeksekyüksel, Yeni mahalle de oturan kayınpederinin evine giderek tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından evden ayrılan Hakan Yeksekyüksel, yanında taşıdığı pompalı tüfekle, evin penceresine doğru ateş etmeye başladı. Açılan ateş sonucu pencereden giren saçmalar, kayınvalide Gülveren Eyli'nin koluna isabet etti. Yaralanan Eyli, sağlık ekibinin yaptığı müdahalenin ardından İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Olaydan sonra kaçan ve bir yıldan bu yana cezaevi firarisi olarak aranan Hakan Yeksekyüksel, kısa süre sonra polis tarafından yakalandı. Gözaltına alınan Yeksekyüksek ifadesi alındıktan sonra cezaevine gönderildi. - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İnegöl Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

akil:

romanları şehirden temizlemedikten sonra bu olaylara çözüm bulunmaz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title