Haberler

Cezaevi Firarisi Eşini Öldürüp, İntihara Teşebbüs Etti

Güncelleme:

Cezaevinden firar eden 33 yaşındaki Göksel Okatan, tartıştığı eşi 30 yaşındaki Hülya Okatan'ı öldürdükten sonra aynı silahla kendini vurdu.

Kocaeli'nin Kandıra İlçesi'nde açık cezaevinden firar eden 33 yaşındaki Göksel Okatan, tartıştığı eşi 30 yaşındaki Hülya Okatan'ı tabanca ile ateş ederek öldürdükten sonra, başına dayadığı silahı ateşledi. Ağır yaralanan Göksel Okatan tedavi altına alındı.

BAŞINA ATEŞ ETTİ

Olay gece saat 01.15'de, Kandıra Akdurak Mahallesi'nde meydana geldi. Bir suçtan dolayı tutuklu bulunan Göksel Okatan dün Kandıra Açık Cezaevi'nden firar etti. Evine gelen Göksel Okatan ile eşi Hülya Okatan arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Göksel Okatan tabancasını çıkartarak eşi Hülya Okatan'ın başına ateş etti. Hülya Okatan hayatını kaybederken, Göksel Okatan başına dayadığı aynı silahı ateşleyerek intihar etmek istedi.

İLK MÜDAHALE OLAY YERİNDE YAPILDI

Silah seslerini duyanların ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 Acil ekipleri geldi. 112 Acil ekibi, yaşadığını belirlediği Göksel Okatan'a ilk müdahalede bulundu. Ağır yaralanan Göksel Okatan kaldırıldığı Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Hülya Okatan'ın cesedi otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Kandıra 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (15)

vatandaş:

yinemi adana

4
32
yanıtYanıtla
ÜLKE:

KOCAELİ 3. SIRAYA YERLEŞTİ .

21
0
yanıtYanıtla
XXXLLL:

Adanaya laf yok akilli ol yeter

yanıt5
yanıt2
murad:

adam çıkar çıkmaz nasıl silah buluyor ve hemen öldürüyor anlamak zor

20
0
yanıtYanıtla
Up:

Iyyyy tiplere bak aman iyi olmus

3
15
yanıtYanıtla
ALKOLİK İMAM:

tipinizi göreydik iyiydi. .

yanıt2
yanıt0
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:

tipleri cehenemlikdir

3
13
yanıtYanıtla
muhittin:

ikinizde aynı allah yaratı sonuçta

yanıt2
yanıt0
memati ya bu:

la bu bizim memati değil mi?

12
1
yanıtYanıtla
değilmi?:

tipi ben burdayım hewal diye bağırıyor

8
4
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title