Haberler

Ceylanpınarlı Özbeklerden Dev Kutlu Doğum Etkinliği

Kutlu Doğum haftası kutlamaları kapsamında bugün Şanlıurfa Valiliği, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Ceylanpınar Belediyesi İlçe Müftülüğü ve Şanlıurfalı Özbekler Sosyal Yardımlaşma Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından Ceylanpınar’da etkinlik düzenlendi.

Kutlu Doğum haftası kutlamaları kapsamında bugün Şanlıurfa Valiliği, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Ceylanpınar Belediyesi İlçe Müftülüğü ve Şanlıurfalı Özbekler Sosyal Yardımlaşma Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından Ceylanpınar'da etkinlik düzenlendi.

Düzenlenen dev Kutlu Doğum Etkinliğinde Özbekler misafirlerine 5 bin kişilik geleneksel Özbek pilavı ikram ettiler. Hazırlıkların imece usUlü gece başlayıp sabah ezanına kadar devam ettiği etkinlik için kadınlı-erkekli yaklaşık 100 kişi ikram edilecek pilav, salata için çaba sarf etti.

Yaklaşık 5 bin kişilik Özbek pilavı hazırlayan Ceylanpınar'daki Afganlılar kendi mahallerinde düzenledikleri program için 10 küçükbaş, 2 de büyükbaş kurban kesti. Şanlıurfa Özbekler Sosyal Yardımlaşma Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Haydar Ersoy yaptıkları etkinlikte, aralarında yaptıkları iş bölümüyle eksiksiz bir şekilde misafirlerine mahcup olmamak için çaba sarf ettiklerini belirterek böylesine önemli bir günde yaklaşık 5 bin kişiye bu ikramı yaptıklarından dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

Ersoy, söz konusu etkinliğin birlik beraberliği dayanışmayı ve kaynaşmayı sağladığını ifade ederek, kendilerine bu programda katkıda bulunan Şanlıurfa Valisine, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanına, Ceylanpınar Belediye Başkanına ve Ceylanpınar İlçe Müftülüğüne teşekkür etti.

Gerçekleştirilen etkinliğe İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Erol Duyar, Ceylanpınar eski Belediye Başkanı Mehmet Atilla, Ceylanpınar Belediye Başkan vekili Cemal Karatay, Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Bayol, Abbas Deniz, İsmail Berhuni, Mehmet Altun, ilçenin kanaat önderlerinden Şeyh Seyda Muhammed Ali'nin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ceylanpınar Şanlıurfa Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title