Haberler

Ceylanpınar Tigem'e Tatil Engeli

Güncelleme:

Şanlıurfa 1. Amatör B Grubu'nda oynanan Ceylanpınar Tigemspor - Genç Karakeçilispor karşılaşması maçtaki olaylar nedeniyle tatil edildi.

Şanlıurfa 1. Amatör B Grubu'nda Ceylanpınar'ın yüz akı olan Ceylanpınar Tigemspor evinde ligin vukuatlı takımlarından Genç Karakeçilispor'u ağırladı. Maç hakemin 85'inci dakikada aldığı kararı ile tatil edildi.

Ceylanpınar İlçe Stadı'nda oynanan çatma ilk yarı üstün oynayan ekip Genç Karakeçilispor oldu. Maçta ağırlığını iyice koyan rakip takım çok geçmeden aradığı golü buldu. İlk yarıda başka gol olmayınca maç rakibin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda bambaşka bir futbol oynayan Ceylanpınar temsilcisi Metin Aykut ile durumu 1-1 yaptı. Maça mutlak galibiyet parolası ile çıkan Tigemspor aradığı galibiyet golünü İmran Emek'in ayağından buldu. Maçın 85.dakikasında maçın hakemi Genç Karakeçilisporlu bir futbolcu kırmızı kart gördü. Gördüğü kırmızı kartın şokuyla hakemin üzerine yürüyen futbolcu hakem yumruk attı. Bir anda karışan saha oyuncuların ayırmasıyla yerini sükûnete bıraktı.

Maçın 85. dakika olmasına ve ev sahibinin 2-1'lik üstünlüğüne rağmen halem maçı tatil etti.

Gazete İpekyol'a açıklamalarda bulunan Ceylanpınar Tigemspor teknik ekibi,"Zaten hakeme saldırdılar diye maç 3-0 hükmen lehimize verilir. Yani kurallara göre başka bir karar çıkmaz. Birde Genç Karakeçili geçen hafta Harranspor ve hakeme saldırdı. 5 oyuncuları cezalıydı, bu hafta yine aynısını yaptılar. Yani devam etse de biz bırakmazdık. Takım olarak geri dönüşleri seviyoruz. Bu maçta 1-0'dan 2-1' geldi" şeklinde konuştu.

Bu sonuçlarla birlikte Ceylanpınar Tigemspor 31 puanla ligde 3'üncü sırada yer alırken, Genç Karakeçilispor 17 puanla 6'ıncı sırada yer aldı. Önümüzdeki hafta Ceylanpınar Tigemspor Yeni Harranspor'a konuk olurken, Genç Karakeçilispor evinde Haliliyespor'u konuk edecek.

Öte yandan Ceylanpınar Tigemspor bu hafta Harranspor'u yenerse, son haftada Yeni Harranspor Haliliyespor'a takılırsa Anadolu Gençlikspor'dan sonra Süper Amatör Ligi'ne Ceylanpınar Tigem çıkmış olacak. Şampiyonluk yarışının iyice kızıştığı B Grubu'nda şampiyonluk düğümü son hafta oynanan maçlarla çözülecek.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Şanlıurfa Yerel Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne? Nihal Candan tutuklandı mı? Nihal Candan neden tutuklandı, suçu ne? Brighton Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Manchester City maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Ali Erbaş Arapça biliyor mu, Fransızca biliyor mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title