Haberler

Ceylanpınar'ın En Büyük Parkında Sona Gelindi

Şanlıurfa merkez ve kırsal mahallerde çalışmalarını aralıksız sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Ceylanpınar ve Viranşehir’de çalışmalarını özverili bir şekilde sürdürüyor.

Şanlıurfa merkez ve kırsal mahallerde çalışmalarını aralıksız sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Ceylanpınar ve Viranşehir'de çalışmalarını özverili bir şekilde sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Ceylanpınar ilçesinde başlatılan 20 bin metrekarelik parkı ilçelilere kazandırmak için yoğun bir çalışma sürdüren ekipler, ilçenin en büyük parkının çalışmalarında sona yaklaştı. Büyükşehir Belediyesi tarafından 20 dönüm üzerine kurulacak parkta, çocuk oyun alanları, kamelyalar, mevsimlik çiçekler, spor aletleri ve yürüyüş alanları yaparak bölge vatandaşının hizmetine sunacak. Çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden ilçe sakinleri, "Allah razı olsun camii çıkışında gelip oturabileceğimiz bir yer yoktu. Çocuklarımızın oyun oynayabilecekleri bir alan mevcut değildi. Şimdi Büyükşehir Belediyesi burada park yapıyor. Yapandan Allah razı olsun" dediler. Öte yandan ilçe genelinde yürütülen çalışmalar kapsamında, eskiyen mahalle ismi levhalarını da değiştiren Büyükşehir Belediyesi, çeşitli alanlarda yenileme çalışmalarını sürdürüyor. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ceylanpınar Viranşehir Şanlıurfa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title