Haberler

Ceylanpınar'da Zarar Raporu Çıkartıldı

Güncelleme:

AK Partili Menderes Atilla'nın yerel seçimlerde Ceylanpınar Belediyesi'ni kazanmasının ardından ilçede yaşanan olaylarla ilgili rapor hazırlandı.

Ceylanpınar Belediyesi Başkanı Menderes Atilla'nın 30 Mart Yerel seçimleri sırasında ve sonrasında yaşanan olaylar ile ilgili İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün yardımı ile hazırladığı rapor belediyenin resmi sayfasında yayımlandı.

İlçe merkezindeki kurumsal alanlara ve resmi araçlara yönelik saldırılarda oluşan zaiyatların maddeler halinde ele alındığı raporda, zarar gören meteryal veya alanların halkın ödeneği ile elde edildiğine yer verildi.

Olaylarda kimliği belirsiz kişi veya kişilerce yapıldığı belirtilen zaiyatların asıl amacının belediye yönetimini zora sokmak olduğu kaydedildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "30 Mart 2014 günü yapılan Mahalli İdareler Seçiminin ardından Ceylanpınar Belediye Başkanlığı'na Menderes Atilla seçilmiş ve o günden sonra belediyenin asli çalışmalarına engel teşkil etmek adına, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce sekte vurulmaya çalışılmıştır.

Ceylanpınar Belediyesi, son 6 ayda kimliği belirsiz kişi veya kişilerce meydana gelen bu olumsuz davranışlardan Ceylanpınar Belediyesi'nin müracaatı üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü konuyla ilgili soruşturma başlatmış, konu ile ilgili araştırmalar devam etmektedir.

İlgililer tarafından tanzim edilen tutanaklardan alınan bilgiler aynen şöyledir;
-Cadde ve sokaklarda bulunan 20 çöp konteynırı ile 70 çöp varili, kullanılmaz hale getirildi.
-Yeni Mahalle'deki Musa Anter Parkı içerisinde bulunan 60 plastik sandalye ve 8 plastik masa ateşe verildi, kafeteryada bulunan mutfak mobilyası ve dondurucu tahrip edildi.
-Bahçelievler Mahallesi, Kardeşlik Parkı'nda bulunan kafeterya, bekçi kulübesi ve çocuk kaydırağı yakıldı. 70 aydınlatma direği ise sökülerek bilinmeyen bir yere götürüldü. Park içerisinde bulunan 60 adet bank yakıldı, 90 adet çöp kovası yerinden sökülerek götürüldü. Kafeterya içerisinde bulunan 65 adet plastik sandalye, 25 adet plastik masa, 1 adet TV, 1 adet kanepe, kafe içerisinde bulunan mutfak mobilyası ve dondurucu dolap tamamen yakıldı.
-İlçemizde sokak aydınlatmasını sağlayan ve parklarda olmak üzere toplamında 4 aydınlatma direği ve 28 ampulleri kullanılmaz hale getirildi.
-İlçemizde şehir içi yolcu hizmetini vermekte olan halk otobüslerine dört kez taşlı saldırılarda bulunularak camların bir kısmı hasar gördü.
Meydana gelen bu olaylardan ötürü oluşan maddi zarar; Ceylanpınar ilçe halkı adına tahsis edilen ödeneklerden kaynaklandığı gibi, ilçe halkının huzur ve refahını olumsuz yönden etkilediği aşikardır. Bütün bu yaşanan olumsuzluklara rağmen ilçe halkının metanetle sergilemiş olduğu sağduyulu davranışlarından dolayı Ceylanpınar Belediye Başkanı önderliğinde, Ceylanpınar Belediyesi yönetimi; ilçe halkını yürekten kutlarken, huzur ve refah için çalışmalarını sürdürmeye devam eden Ceylanpınar Belediyesi; göstermiş olduğu bu gayret ve hizmetlerinden dolayı vatandaşların takdirini toplamaktadır."
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Menderes Atilla Ceylanpınar Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yozgat'ta deprem mi oldu 18 Nisan Perşembe? Sivas deprem nerede oldu? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Sivas'ta deprem mi oldu 18 Nisan Perşembe? SON DAKİKA Sivas deprem nerede oldu? Hudutsuz Sevda 29. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Sakla Beni 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle!
500

Yorumlar (1)

ahmet:

ma ne oldıııııııı demek ki birilieri iyi para kazanacak ceblerini iyi dolduracaklar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title