Haberler

Ceylanpınar'da Siyer Sınavına Yoğun İlgi

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından organize edilen 2015 Umre Ödüllü Kutlu Doğum Siyer Sınavı, Ceylanpınar’da yoğun katılımla yapıldı.

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından organize edilen 2015 Umre Ödüllü Kutlu Doğum Siyer Sınavı, Ceylanpınar'da yoğun katılımla yapıldı.

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından organize edilen, 100 merkezde 40 bini aşkın kişinin katıldığı, 2015 Umre Ödüllü Kutlu Doğum Siyer Sınavı Ceylanpınar'da yoğun bir katılımla yapıldı. Ceylanpınar Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde gerçekleştirilen sınav saat 10.00'da başlatıldı. Görevliler, sınava gireceklere yardımcı olup, onları sınıflara yerleştirdiler. Sınava katılanların büyük çoğunluğunun çocuk ve gençlerden oluşması dikkat çekti. Ceylanpınar Peygamber Sevdalıları Platform temsilcisi Ahmet Aydın, her sene siyer sınavını düzenlediklerini belirterek, "Siyer sınavının amacı Hz. Peygamberin hayatının daha iyi anlaşılması, daha iyi tanınması ve buna göre Müslümanların yaşam tarzlarını düzenlemesi içindir. Gayemiz, hedefimiz budur" dedi.

Sınav için tatile gitmediğini söyleyen Hasan Aydın (12) ise, "Siyer sınavı için annemle tatile gitmedim. Annemler tatil olduğu için İstambul'a gittiler ben de gitseydim orada sınava katılamayacaktım. Burada kalmayı daha uygun gördüm" ifadelerini kullandı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ceylanpınar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title