Haberler

Ceylanpınar'da Semt Pazarı ve Spor Kompleksi Törenle Açıldı

Ceylanpınar’da yapımı tamamlanan Semt Pazarı ve Spor Kompleksi düzenlenen törenle hizmete girdi.

Ceylanpınar'da yapımı tamamlanan Semt Pazarı ve Spor Kompleksi düzenlenen törenle hizmete girdi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Ceylanpınar Belediyesinin koordineli yürüttüğü çalışmalar kapsamında yapımı tamamlanan Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Semt Pazarı ve Cumhuriyet Mahallesi Spor Kompleksinin açılışları yapıldı. Düzenlenen toplu açılış törenine ev sahibi Belediye Başkanı Menderes Atilla'nın yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, İlçe Kaymakamı Ahmet Karatepe, Ak Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Ahmet Güntekin, Belediye Meclis Üyeleri ve Daire Başkanları katıldı.

Düzenlenen törende konuşan Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, ilçeye kazandırılan hizmetlerden dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye teşekkür ederek, "Fatih Sultan Mehmet Mahallesine Büyükşehir Belediyesi tarafından bir semt pazarı buraya yapıldı. Bizler büyükşehir ve ilçe belediyesi olarak el ele Ceylanpınar'ın makus talihini değiştirmeye çalışıyoruz. Ceylanpınar'ı güzelleştirmeye çalışıyoruz. Ceylanpınar'ı yaşanır bir ilçe yapmaya gayret ediyoruz. Büyükşehir belediyesi ile uyum içerisinde çalışıyoruz. İlerleyen zamanlarda da daha güzel hizmetler yapacağız" diye konuştu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ise kalıcı hizmetlere imza atmanın uğraşı içerisinde olduklarını söyledi. Ceylanpınar'ın altın çağını yaşadığını belirten Çiftçi, "Ceylanpınar'ı el birliği ile toplayacağız, toparlayacağız. Ceylanpınar halkını seviyoruz. Bugün de Fatih Sultan Mehmet Mahallemizde Büyükşehir Belediye Başkanlığımız tarafından bir semt pazarı yapıldı. Çünkü esnafımızın daha düzenli bir şekilde, kışın yağmur altında kalmadan, yazın güneş altında durmadan çalışmaları için bu semt pazarlarını yaptık. İnşallah bu semt pazarlarının sayısı arttırılacak. Belki her mahalleye bir semt pazarı yapılacak. Kenetlendiğimizde başaramayacağımız hiç bir iş yoktur. Ceylanpınar adından da anlaşılacağı üzere kadim ve aynı zamanda verimli topraklar üzerinde kurulmuş güzel bir ilçemizdir. Tüm gelişmeleri hak ettiklerini düşünüyorum. Semt pazarımızın Ceylanpınarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.

Fatih Sultan Mehmet Semt Pazarının açılışının ardından Cumhuriyet Mahallesi Spor kompleksinin açılışına geçildi. Spor kompleksinde Ceylanpınar U17 takımıyla fotoğraf çektiren Başkan Çiftçi, yapılan ilk maçın başlangıç vuruşunu yaptı. Spor kompleksinin açılışının ardından toplu açılış programı son buldu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Ceylanpınar Şanlıurfa Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title