Haberler

Ceylanpınar'da Ramazan

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar Belediyesi tarafından ilçenin Gazi Caddesi, Viranşehir Caddesi ve çarşı merkezine asılan mahyalar halkın büyük ilgisini çekti.

Ramazan ayında Ceylanpınar Belediyesi olarak ilçeye bir ilki gerçekleştirdiklerini dile getirin Başkan Atilla, mesajında "On Bir ayın Sultanı Mübarek Ramazan ayını idrak ediyoruz. Ramazan ayı hoşgörü, muhabbet, şefkat, merhamet ve rızkın bol olduğu mübarek bir aydır. Şenlik, sevinç, kardeşlik duygularının çoğaldığı, insanların mutlu bir şekilde kucaklaştığı, birbirine sarıldığı bolluğun, bereketin eksik olmadığı, birliğin, dayanışmanın, hoş görünün arttığı bir Ramazan ayını birlikte karşılamanın mutluluğunu tüm İslâm alemi adına paylaşıyor, sağlıklı ve huzurlu bir Ramazan ayı geçirmek dileğiyle tüm halkımızı en içten sevgi ve saygılarımla selamlıyorum" dedi.

İLÇE ESNAFI DA RAMAZAN'A HAZIR

Bu arada Ceylanpınar'da Ramazan ayının gelmesiyle birlikte ilçe esnafları hazırlıklarını tamamlayarak tezgahlarını renklendirdi. Ramazan ayının bol kazançlı olmasını dileyen Ceylanpınar esnafından Şükrü Güven "Halkımıza ve arkadaşlarımıza Ramazan ayının bol kazançlı, bereketli, huzurlu, güzel bir yaşam ile hayırlara vesile olmasını diliyorum" diye konuştu.

17 yıldır pazarcılık yaptığını söyleyen esnaf Nüsret Barutçu ise "Bu Ramazan'da her şeyde fiyatlarımız çok uygun olacak. Yerli mevsiminin çıkmasıyla birlikte biraz meyvelerde kavun, karpuzda yükseliş olur sebzelerde ise çok ucuzlayacaktır" ifadelerini kullandı.

GÜNLÜK BİN BEŞ YÜZ KİŞİYE İFTAR YEMEĞİ

Öte yandan Ceylanpınar Belediyesi Ramazan ayı boyunca yaklaşık 30 bin kişiye iftar verecek. Günlük ortalama bin 500 kişiye iftar yemeği vermeyi hedefleyen Ceylanpınar belediyesi, çarşı merkezinde bulunan Ceylan İlköğretim Okulu'nda vatandaşlara hizmet edecek.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Ceylanpınar Viranşehir Şanlıurfa Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title