Haberler

Ceylanpınar'da İçme Suyu Çalışmaları

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçe Belediyesi Bahçelievler Mahallesi'nde içme su çalışmalarına başladı.

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar Belediyesi 2014-2015 yılı içerisinde Muratlı, Cumhuriyet, Kepez ve Bahçelievler Mahallesinde tamamladığı 17 bin 500 metre alt yapı içme su şebeke hattının ardından Bahçelievler 254. sokakta içme su çalışmalarını burada sürdürüyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Bahçelievler Mahallesinde süren çalışmaları yerinde takip ederek incelemelerinin ardından açıklamalarda bulunan Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Altun, ''Bahçelievler Mahallesi 254 Sokak'ta belediyemiz fen işleri ekiplerinin sürdürdüğü yol çalışmaları devam ederken, yine aynı sokak üzerinde 150 metrekare alanda su şebekesinin olmadığını tespit ettik. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ŞUSKİ) ekipleriyle beraber irtibata geçilmiş, buradaki eksik su şebekesinin tamamlanması yoluna gidilmiştir. ŞUSKİ tarafından iş makinesi olmadığını söylendi. Ceylanpınar Belediyesince iş makinesi temin edilerek, vatandaşlarımıza bu hizmet getirilmiş olmakta. Şuan çalışmalarımız devam ediyor. Durmak yok hizmete devam'' dedi.

Bahçelievler Mahalle sakinlerinden Abdulaziz Irşak ise daha önce yolun kapalı olduğunu ve Ceylanpınar Belediyesi tarafından açıldığını önümüzdeki yıl ise kilitli parke taşı ile yapılacağını ifade ederek, çalışmalardan dolayı Ceylanpınar Belediye Başkanına teşekkür etti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Şanlıurfa Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title