Haberler

Şanlıurfa'da Evden Cephanelik Çıktı

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde PKK'nın şehir yapılanması KCK'ya yönelik operasyon kapsamında aranan bir evde 25 el bombası, 3 roketatar, 2 tüfek, 1 tabanca, 13 şarjör, 20 fünye, 2 el telsizi, 1 gece görüş dürbünü ve toplam 3 bin 497 mermi ele geçirildi. Operasyonda 1'i Suriyeli, 4 kişi gözaltına alındı.

EVDEN CEPHANELİK ÇIKTI

İlçe merkezindeki bir evde PKK'nın şehir yapılanması olarak bilinen KCK üyelerinin bombalı eylem hazırlığında olduğu bilgisi üzerine harekete geçen Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, savcılık kararıyla söz konusu adrese operasyon düzenledi. Polisler tarafından evde yapılan aramada 25 el bombası, 3 roketatar, 2 tüfek, 1 tabanca, 13 şarjör, 20 fünye, 2 el telsizi, 1 gece görüş dürbünü ve 174'ü uçaksavar olmak üzere toplam 3 bin 497 mermi ele geçirildi.

4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Silah ve mühimmatlara el koyan polis, Suriye uyruklu Mehmet Muhammet A. ile İsmail Ç., Halil M. ve Ahmet Ö.'yü gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ceylanpınar Şanlıurfa Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500

Yorumlar (54)

Aemeklı:

sızler hala katillerle muzakere yapın çözulme sürecıne su taşıyın bakalım bu ulkeyı ne zamana en erken bır tarıhe bölebılırsınız

71
4
yanıtYanıtla
Türkistan a gitmeye korkan türklermobilWeb@haberler.com:

Kürt te ne cephane biter ne asker

21
50
yanıtYanıtla
Batmanlı:

Selahattin meclis grup toplantısında 12 yaşındaki Nihat''ı bu vurdu diye gaz kapsülünü gösteriyor, inşallah yarın bu çıkan cephaneliği de gösterip bizde bununla asker polis ve masum vatandaşı vuruyoruz der.

44
11
yanıtYanıtla
misafirm@m.m:

6-7-8 ekim olaylari gibimi

yanıt0
yanıt0
SaMobil-IOS:

Fareler gibi maralarda yasarsiniz ezikler

33
3
yanıtYanıtla
erkan:

şimdi bunlar silahlarımızı çaldınız diye eylem yaparlar yine. . . .

29
4
yanıtYanıtla
BABAmobilWeb@haberler.com:

Urfalilar pislikleri temizleyin içinizden

27
5
yanıtYanıtla
Çanakkale GeçilmezmobilWeb@haberler.com:

Asın bu köpekleri

31
1
yanıtYanıtla
öz diyarlı:

herzaman olduğu gibi bu pisliklerden başka ne çıkacak

26
4
yanıtYanıtla
qwe:

nerde kürt yanlısı hümanistler görün işte şerefsizlerin gerçek yüzünü nesini savunacan bu bölücü köpeklerin

21
9
yanıtYanıtla
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title