Haberler

Ceylanpınar'da Ele Geçirilen Silah ve Mühimmata 3 Tutuklama

– ŞANLIURFA'nın Ceylanpınar İlçesi'nde, polisin bir eve düzenlediği baskında ele geçirilen çok sayıda el bombası, tüfek, tabanca ve mühimmatla ilgili gözaültına alınan 4 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

– ŞANLIURFA'nın Ceylanpınar İlçesi'nde, polisin bir eve düzenlediği baskında ele geçirilen çok sayıda el bombası, tüfek, tabanca ve mühimmatla ilgili gözaültına alınan 4 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

Ceylanpınar'da bir eve dün gece polis ekipleri tarafından operasyon düzenlendi. PKK'nın şehir yapılanması KCK mensubu olduğu ileri sürülen kişilerin kaldığı evde 25 el bombası, 3 roketatar, 2 tüfek, 1 tabanca, 13 şarjör, 20 fünye, 2 telsiz, 1 gece görüş dürbünü ve 3 bin 497 fişşek ele geçirildi. Silah ve mühimmatlara el koyan polis, evde bulunan Suriye uyruklu Mehmet Muhammet A. ile İsmail Ç., Halil M. ve Ahmet Ö.'yü gözaltına alındı.

Terörle Mücadele Şubesi'ne getirilen ve burada sorgulanan şüpheliler, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan şüphelilerden Ahmet Ö. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, biri Suriyeli 3 şüpheli ise 'Tehlikeli maddeleri izinsiz bulundurması, el değiştirilmesi, terör örgütü üyeliği, vahim nitelikli silahların izinsiz bulundurması, terör örgütüne silah sağlamak' suçlamasıyla tutuklandı. Öte yandan ele geçirilen bomba, silah ve mühimmatların Suriye'den kaçak yollarla Türkiye'ye getirildiği ve yurt içindeki eylemlerde kullanılmasının planlandığı öne sürüldü.

- Şanlıurfa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ceylanpınar Şanlıurfa Suriye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

MehmetmobilWeb@haberler.com:

Doğru haber yapın yalan dolan haber değilkck ne alakası var işit deyin Arap bu adamlar

2
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title