Haberler

Ceylanpınar'da At Arabaları Tarihe Karıştı

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde at arabacılığı yapan vatandaşlar belediyenin de katkılarıyla başka işlere yönlendirildi.

Uzun yıllardır Ceylanpınar merkezinde at arabacılığı yapan vatandaşlar daha önce Trafik Komisyonundan alınan kararla ilçe merkezine girmeleri yasaklanırken ailelerin mağdur olmaması için Ceylanpınar Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Ceylanpınar Belediyesi'nin destekleri ile işi bırakmaları ve belki başka bir işe atanmaları teşvik edilmiş oldu. Ceylanpınar Kaymakamlığı'ndan alınan bilgiye göre; Ceylanpınar Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Mütevelli Heyeti'nce uygun görülen miktarda yapılacak olan yardım ile Ceylanpınar Belediyesi'nin de bir o kadar temin edeceği ödenekle yaklaşık 40 aile at arabacılığını bırakıp başka mesleklere yönelecek. Bu sayede ilçe daha modern görünüme kavuşup, bu sorundan kurtulmuş olacak.

(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Yerel

Ceylanpınar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title