Haberler

Ceylanpınar'da Ölü Bulunan Polisin Baba Ocağında Hüzün Var

Güncelleme:

Ceylanpınar'da ölü bulunan 2 polis memurundan Okan Acar'ın baba ocağında hüzün var. Acar'ın annesine ev aldığı, bir hafta önce de annesinin bu eve taşındığı öğrenildi.

Ceylanpınar ilçesinde ölü bulunan 2 polis memurundan Okan Acar'ın Niğde'deki baba ocağında hüzün var.

ANNE SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Okan Acar'ın (24) Selçuk Mahallesi Taşkın Sokak'ta ikamet eden ailesine acı haberin ulaşmasının ardından, anne Zehra Acar ve bazı yakınları sinir krizi geçirdi.

Komşuları ve yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışılan Acar'ın akrabaları 112 Acil Servis ekiplerince müdahale edilerek Niğde Devlet Hastanesine kaldırıldı.

DOĞU GÖREVİNE KENDİ İSTEĞİYLE GİTMİŞ

Geçen yıl temmuz ayında Şanlıurfa'da görevine başlayan Acar'ın aynı evde kaldığı polis arkadaşıyla iyi anlaştığı, Ceylanpınar'a 3 yıllık doğu görevini tamamlamak için kendi isteğiyle gittiği öğrenildi.

ANNESİ ALDIĞI EVE BİR HAFTA ÖNCE TAŞINMIŞ

Yaklaşık bir yıl önce babası Mehmet Acar'ı kanser hastalığı nedeniyle kaybeden Acar'ın banka kredisiyle annesine ev aldığı, bir hafta önce de ailesinin bu eve taşındığı belirtildi.

KARDEŞİ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Üç erkek kardeşin en büyüğü olan Okan Acar'ın 10 yaşındaki en küçük kardeşi Serkan Acar da acı haber üzerine gözyaşlarına boğuldu.

Bu sabah Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde 2 polis memuru, evlerinde silahla öldürülmüş halde bulunmuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Ceylanpınar Zehra Acar Şanlıurfa Niğde Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (19)

vatan:

Şehidim allah rahmet eylesin.

73
67
yanıtYanıtla
halk:

Polis maasiylami almis anasina evi? Vardir bunun bir gecmisi . ISIDci olabilirlermi? Bu gibi sorular neden hic sorulmaz?

65
56
yanıtYanıtla
BAŞIN SAOLSUN:

ALLAH SABIR VERSİN ANAM AĞLARSA ANAM AĞLAR GERİSİ YALAN AĞLAR

68
34
yanıtYanıtla
adam:

Allah rahmet eylesin. .

20
53
yanıtYanıtla
GençlerMobil-IOS:

Ülke olarak büyük bir sınav geçiriyoruz Allah yardımcımız olsun kardeşimizin mekanını cennete

26
42
yanıtYanıtla
Diyarbakırlı:

Alın size yiğit alın size aslan . . . . . Allah rahmet eylesin. . . . Bu vatan sizler sayesinde ayakta . . . Allah sizden razı olsun Ananıza babanıza sabır sersin. . . .

50
0
yanıtYanıtla
düşünelim:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu YazıKEKOWA: BİN YILLIK KARDEŞLİK VE AKRABALIK 40 YILLIK PKK İLE BİTECEKSE YAZIKLAR OLSUN BÖYLE İNSANLIĞA. . . HANİ MÜSLÜMAN MÜSLÜMANIN KARDEŞİYDİ. . PKKLI DİNSİZLER İÇİN MÜSLÜMANLARIN KATLEDİLMESİNE NEDEN SESİNİZ ÇIKMIYOR EY MÜSLÜMAN KÜRTLER. n

24
8
yanıtYanıtla
düşünelim:

içişleri bakanı kimse istifa etsin. .

14
18
yanıtYanıtla
Allah havale edelim.:

Allah rahmet eylesin anasına babasna Allah sabır versin .

32
0
yanıtYanıtla
Vatan Evladi:

Şehit düştüğü devleti sehidimizi devlet gözünde şehit bile saymayacak maaş bağlamayacak, devletin yapması gerektiğini İstanbul Şehidi Kenan Kumaş gibi hayırseverin birisi yapacak bir ev hediye edecek Devlet şehit bile saymayacak yazıklar olsun vatan hainlerini içeride besleyip kendi şehidine sahip çıkmayan devlete !!

27
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title