Haberler

Ceylanpınar Belediye Başkanı'ndan Esnaf Ziyareti

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, ilçe merkezinde esnafı ziyaret ederek, sorunları yerinde dinledi.

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, ilçe merkezinde esnafı ziyaret ederek, sorunları yerinde dinledi.

Ceylanpınar çarşı merkezinde esnafları ziyaret eden Belediye Başkanı Menderes Atilla, son dönemlerde ilçede yapılan çalışmalarla ilgili bilgilendirme yaparken vatandaştan gelen sorunları not etti. Ceylanpınar ilçe esnafına ve vatandaşlara yapılan ziyaret sonrası açıklama yapan Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, üretmiş oldukları projeler ve yapmış oldukları hizmetlerle vatandaşlarla bir araya gelerek anlatmaya çalıştıklarını belirterek, sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirme gayretiyle Ceylanpınar'ı yaşanabilir bir şehir haline getirmek için çalışmalara devam ettiklerini ifade etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Menderes Atilla Ceylanpınar Şanlıurfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title