Haberler

Ceylan Çapa, Afrika Tatiline Çıkıyor

Güncelleme:

Son dönemlerde ismi magazin manşetlerinden düşmeyen Ceylan Çapa, annesi Şebnem Çapa ile bir yurt dışı tatili yapmaya hazırlanıyor.

Kısa bir süre öncesine kadar adı İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses ile anılan ve sosyal medya hesabından yaptıkları karşılıklı açıklamalarla magazin gündemine konu olan Ceylan Çapa, görünen o ki kısa zamanda hakkında bu kadar çok haber çıkmasından rahatsız olmuş.

TÜRKİYE'DEN GİDİYORLAR

Özellikle son olarak annesi Şebnem Çapa da sokakta yürürken kızının yaşadıklarıyla ilgili sorulara muhatap olunca anne kız Türkiye'den bir süreliğine uzaklaşma kararı aldı.


AFRİKA TURUNA ÇIKIYORLAR

Ceylan Çapa, son olarak geride bıraktığımız 1.5 ayda Hong Kong, Çin ve Hindistan'a gidip en az 1 hafta kalmıştı. Ceylan Çapa şimdi de annesi Şebnem Çapa ile Afrika turu yapmaya hazırlanıyor. Sosyetik güzel arkadaşlarına "Planımda 5 ülke daha var" şeklinde bir açıklamada bulunmuş.


TATLISES "SENİ AVLARLAR" DEMİŞTİ

İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda oğlu İdo'yu tanımadığını söyleyen Ceylan Çapa için "Gezme CEYLAN bu dağlarda seni avlarlar" şeklinde bir mesaj paylaşmıştı. Ancak Tatlıses daha sonra bu paylaşımla Ceylan Çapa'yı hedef almadığını belirtmişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İbrahim Tatlıses Ceylan Çapa Şebnem Çapa Afrika Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title