Haberler

Ceyhun'un Begüm'e sürpriz evlilik teklifi…

Güncelleme:

Dizi setinde başlayan aşklarını ve ardından Ceyhun'un süpriz evlilik teklifini anlatan Begüm Öner Fersoy; "Ceyhun'un bana olan ilgisini ilk defa sette bir gün hastalandığımda anladım. O gün beni iyileştirene kadar çok uğraştı" diye anlattı.

3,5 yılın ardından evlenen güzel çiftin evlenme teklifi hikayesini de Ceyhun ;"Senarist arkadaşlarımızdan birine, evlenmek teklifi etmek istiyorum ama biz bu sette aşık olduk ve bu nedenle sıradan bir evlilik teklifi etmek istemiyorum. Bu evliliğe herkesin şahit olmasını istiyorum, dedim. Senaryoya ne yapabiliriz? Diye sordum. Bayağı konuştuk aramızda, tartıştık… Sonra senaristimiz Şahin'ne bir hayal sahnesi yazdı. Hayalinde Elvan'a evlilik teklifi vardı. Sahneyi çekerken oldukça heyecanlıydım" diye anlattı. Ceyhun Fersoy; "Sahnenin çekimini yapmaya başladığımızda Begüm'ün suratını görmeniz lazımdı diye konuştu. Begüm ise o an hissettiklerini şöyle dile getirdi; "O kadar anlamlı ve duygu dolu bir andı ki, ben üniversite 4 sınıftaydım diziye başladığımda. Setteki herkes o kadar çok şeyimize bizimle beraber şahit oldular ki, yüzden beni daha çok duygulandırdı. Ceyhun iyi ki, orada evlenme teklifi etti. Başka hiç bir yer beni bu kadar mutlu edemezdi." diye konuştu.

"TAKLİT YETENEĞİM ÇOCUKLUKTAN GELİYOR…" CEYHUN FERSOY

Çocukluğundan beri taklit yapmayı çok sevdiğini dile getiren genç oyuncu Ceyhun, Serpil Akıllıoğlu bizim alt komşumuzdu ve aynı zamanda benim hocamdı, ve ben 3 yaşındayken Can Gürzap ve Alev Sezer, Serpil hocalara gelirlerdi. Beni çağırırlardı ve onları çok güldürürdüm. Çok güzel çocukluğum oldu." dedi. Programda Tamer Karadağlı'nın da taklidini yapan Ceyhun, "Sette yaptım bir gün ve ertesi gün senaryoya koydular."dedi. Eve gelen misafirlerin seslerini teybe kaydederdim. Ve sonra anneme onların taklidini yapardım. Hatta bu vesile ile onların aralarında yaptığı dedikoduları anneme bir bir aktarırdım"dedi. Ceyhun, beni çok güldürüyor." Diyen Begüm Fersoy, ben ise gizli komiğim diye konuştu.

"ÇOK BÜYÜK BİR KAZA GEÇİRDİM. BENİ ÖLDÜ ZANNETMİŞLER." CEYHUN FERSOY

10 yaşındayken geçirdiği kazayı anlatan, Ceyhun o anı şöyle anlattı; "Biz Erenköy"de oturuyorduk. Ağabeyimi Avrupa yakasında oturan bir arkaşının doğum partisine bıraktık ve eve döndük. O gün hafif de kar yağıyordu. Sonra aradılar. Ağabeyimin orada onlarda kalabileceklerini söylediler. Ben de çok net hatırlıyorum, ağabeyim kalsın orada diye çok ısrar ettim. Rahmetli teyzem de kar yağıyor, gitmeyelim dedi. Ama tüm ısrarlarımıza rağmen yola çıktık. Aarabayı annem kullanıyordu. Kar iyice bastırınca annem Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde arabayı kenara park etti İşte oradan sonrasını hatırlamıyorum. Gözümü açtığımda dayımın kucağındaydım. Ve beni hastanede hemşirenin kucağına bırakıyordu. Meğer, karda kontrolünü kaybeden bir kamyon bizimde arasında olan birçok aracı ezip geçmiş. Neyse ki o gün hepimiz hayatta kalabildik."

"İSTESEYDİM YURTDIŞINDA YAŞAYAN, EN İYİ TÜRK FUTBOLCU BEN OLURDUM."

Ben 14 yaşında Fransa'da yaşarken çok iyi futbol oynuyordum. Hatta o kadar çok iyi oynuyordum ki, Strassburg takımından beni minikler takımına bile istediler. Oyuncu olmasaydım çok iyi futbolcu olurdum. Hatta iddaa ediyorum Fransa'da oynayan en iyi Türk futbolcu ben olurdum…


Begüm Fersoy, ilk kez tiyatro sahnesinde…

"Aynı işi yapsak da konuşacak çok seyimiz var. Sette aynı ortamda olsak bile kendi hayatlarımızı da yaşıyoruz. Birlikteyken çok eğleniyoruz. Set dışında Ceyhun sahilde yürüyüş yapmayı ve esnaf ile sohbet etmeyi çok seviyor. Bisiklete binmeye ve kitap okumaya bayılıyor. Bu yıl ikimiz de iki ayrı tiyatro oyununda yer alacağız. Hatta benim ilk tiyatro oyunum olacak.

Emel Müftüoğlu'nun "Evde kavga ediyor musunuz?" sorusuna; "Evet" diye cevap veren ikili; "Fakat bizim hiç büyük kavgamız olmadı. Ufak ve gündelik şeylerden çıkıyor, kavgalarımız. Ikimiz de çok inatçıyız. En büyük kavgamız diyebileceğimiz bir şey yok…dedi


Öner Fersoy ilk kez ekran önünde şarkı söyledi…

"360 Derece Emel'ce" ye özel olarak rap yapan Ceyhun, Ceza hayranı olduğunu dile getirirken, ilk defa televizyon ekranlarında da şarkı söyleyen Begüm ise yıldönümünde Fransa'da birlikte yürürken söyledikleri şarkıyı heyecanla söyledi.

Seksenler dizisinde yaptığı Almancı tiplemesini Hamit Altıntop'tan esinlendiğini anlatan Ceyhun Fersoy;" Ben BKM Mutfak'ta sahne alıyordum. Bir gün Milli Takım geldi, bizi izlemeye. Orada Hamit Altıntop ile tanıştım. Konuşması çok enterasan geldi bana. Almancı konuşuyor ama kekeliyor. Ben de o konuşmayı kapıp, cebe attım. Belki ileride bunu kullanırım." dedi.


20 yıldır söylediği türküler ile sahnelerin en özel seslerinden efendiliğiyle örnek sanatçı olan Hüseyin Turan "360 Derece Emel'ce"nin ikinci bölümün konuğuydu.


Programda "Ki" albümünü ve albümün çıkış hikayesini anlatan Hüseyin Turan, albümünde Grup Laçin ile çalıştığı dönemden türkülerin olduğunu dile getirdi. Usta yorumcu, albümüne Aşık Mahsuni'den de Kirve türküsünü aldığını anlattı.


Önce düğünlerde türkü söylemeye başladığını anlatan Turan, ardından da türkü barlarda sahne aldığını dile getirdi. Turan; "Hatta Türkiye'nin ilk türkü barında sahne alan ilk kişi bendim." diye konuştu.


"Bu konuyu ilk kez 360 derece Emelce'ye anlattım."

Kızının ayak izlerini koluna dövme yaptıran Hüseyin Turan, "Benim yaşam biçimimde kadınların yeri büyük. Kadınlar bir toplumda gelişirse o toplum daha çok gelişir diye düşünüyorum. Özellikle kızım doğduktan sonra kadının ne demek olduğunu anladım ve daha çok saygı duydum."dedi. Turan sözlerine; "Biz 8 kardeşiz. 4 kız 4 erkek. Benim kafamda herşey eşitlik üzerine kurulu. Ekranlar önünde bu konuyla ilgili o kadar sahte görüş bildiren kişiler var ki, beni onlarla karıştırmayın. Zaten ben bunu ekran önünde ilk kez konuşuyorum. Bunu da ilk kez 360 derece Emelce programına anlattım"diye devam etti.


"Çocukken ayakkabı atölyesinde çalıştım..."

Yazları ayakkabı atölyelerinde çalıştığını dile getiren Hüseyin Turan; "Tüm malzemeler olunca şuan bile üretebilirim. Ayakkabı bence çok önemli bir aksesuar, insanın bütün karakterini ve dünyaya bakış açısını ele veriyor" dedi.

Ege Üniversitesi Konservatuarı'nda okurken halk oyunları bölümüne giren, Polonya ve birçok ülkede çokça ödül kazanan Turan, programda Zeybek oynadı. Turan, eşi ile düğünlerinde 5 saat oynadık diye konuştu.


"Müzikal hayalim var."

"Sektör olarak zor durumdayız bu aralar, birçok sorunumuz var. Uygun zamanı bekliyorum. Anadolu Ateşi çok güzel bir şey yaptı ve ben de böyle bir projenin müzikalini yapmak istiyorum."

Yayınlanmaya başladığı günden beri en çok izlenen programlar arasına giren Projes Film'in yapımcılığını üstlendiği "360 derece Emel'ce" programı, Emel Müftüoğlu'nun sunumu ile hafta içi Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma geceleri 360 ekranlarında seyirciyle buluşmaya devam ediyor...


Kaynak: Bültenler / Magazin

Emel Müftüoğlu Hüseyin Turan Ceyhun Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title