Haberler

Ceyhan-sarımazı Yoluna Aytaç Durak Övgüsü

Ceyhan-Sarımazı yolunda süren çalışmaları denetleyen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye eşlik eden Aytaç Durak, Karayolları standardında yol yapıldığını belirterek Sözlü’ye tebrik etti.

Ceyhan- Sarımazı yolunda süren çalışmaları denetleyen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'ye eşlik eden Aytaç Durak, Karayolları standardında yol yapıldığını belirterek Sözlü'ye tebrik etti. Durak, yol genişletilirken yapılan kazı sırasında çıkarılan malzemenin, yine aynı yolun ihtiyacı olan dolguda kullanılmasının da çok akıllıca olduğunu ve bir taşla iki kuş vurulduğunu kaydetti.

Bölge ekonomisi açısından kilit önem taşıyan noktaları Ceyhan ve Adana'ya bağlayacak Ceyhan- Sarımazı yolunun tamamlanması için çalışmalar yoğun şekilde sürüyor. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Aytaç Durak'la beraber bölge halkıyla bir araya geldi, yol çalışmalarını denetledi.

15 km uzunluğunda, 20 metre genişliğinde ve gidiş-geliş toplamda 6 şerit olacak yol, Karayolları standardında inşa ediliyor. Yolun 5 kilometrelik bölümünün bir istikametinde asfaltlama çalışması tamamlandı. Yolun diğer istikametinde altyapı ve iyileştirme çalışmaları tamamlanlanır tamamlanmaz asfaltlama gerçekleştirilecek.

Yolun 5 kilometrelik ikinci etabında, (Toros Gübre- Sarımazı bölümünde) altyapı çalışmaları sürüyor. Kalan 5 kilometrelik bölümünde ise bir yandan kamulaştırma, bir yandan da kamulaştırma gerekmeyen bölümlerde altyapı faaliyetleri devam ediyor.

Yol çalışmalarını izleyen Aytaç Durak, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün, karayollarıyla adeta yarışa girdiğini belirttti. Durak, "Kendisini tebrik ediyorum. Burada Karayolları standardında bir yol yapılıyor. Ekibi de çok güçlü. Sarımazı yolunda bir yerin kazısı yapılırken çıkan malzemeyle başka bir yerin dolgusu gerçekleştiriliyor. Başkan bir taşla iki kuş vuruyor. Hem yol açılıyor, hem sağlam zemin oluşuyor, hem de tasarruf yapılmış oluyor" diye konuştu.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de, ekonomik açıdan stratejik noktaların Ceyhan ve Adana ile bağlantısını sağlayacak yolun, uzun ömürlü ve kaliteli olması için titizlikle çalıştıklarını ifade etti. Başkan Hüseyin Sözlü, yapımını üstlendikleri yolların tamamında standardın yüksek olmasına dikkat ettiklerini vurguladı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Sözlü Aytaç Durak Sarımazı Ceyhan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title