Haberler

Ceyhan Keresteciler Sitesi Tatamen Yandı

Ceyhan Keresteciler Sitesi'nde polis ve itfaiye ekipleri yangının çıkış nedenini belirlemek için araştırma başlattı.

Ceyhan Keresteciler Sitesi'nde polis ve itfaiye ekipleri yangının çıkış nedenini belirlemek için araştırma başlattı. Yetkililer tarafından hasar tespit çalışmasına başlanan sitede yapılan incelemelerde 1 otomobil, 1 kamyonet, 2 iş makinesi, kereste atölyeleri ve mobilya işyerleri ile atölyelerin içinde bulunan satışa hazır ürünlerin tamamen yandığı tespit edildi. Ceyhan Belediye Başkanı AK Partili Alemdar Öztürk de olay yerine gelerek yetkililerden son durum hakkında bilgi aldı.

'İTFAİYE YETERSİZ KALDI' İDDİASI

İş yeri sahipleri sabah geldiklerinde şaşkına döndüklerini belirtirken, itfaiyenin de yetersiz kaldığını iddia etti. Yasin Çağan, yangında 2 iş yerinin yandığını belirterek, şunları söyledi: "Bir arkadaşımın telefonu üzerine sabah erken saatte işyerime geldim. Yangın işyerlerinin yarısını kaplamıştı ben de diğer arkadaşlara haber verdim. Alevler her tarafı sardı, 45 dakika içerisinde site tamamen yandı. İlk başta itfaiye yetersiz kaldı iki araçla müdahale ettiler, sonrasında takviye geldi ancak iş işten geçmiş oldu. Sadece benim dükkanımdaki zarar bugün 250-300 bin lira. Tapular bize ait olmadığı için sigortamızda yoktu. Çok mağdur olduk. Devlet büyüklerimizden gelip incelemesini ve konuya el atmalarını istiyoruz."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Alemdar Öztürk Ceyhan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title