Haberler

Ceyhan'da 19 Mayıs Halk Konseri İptal Edildi

Güncelleme:

Ceyhan Belediyesi, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nın 94. yıl dönümü nedeniyle düzenlediği halk konserinin iptal edildiği bildirildi.

Ceyhan Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 94. yıl dönümü nedeniyle düzenlenecek olan halk konserinin iptal edildiği bildirildi.

Sanatçı Arif Nazım ve Gökçe'nin katılacağı konser programı, 19 Mayıs Pazar günü saat 20.00'de Cumhuriyet Mahallesindeki konser alanında gerçekleşecekti.

Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, belediye olarak kültür faaliyetleri kapsamında her yıl 19 Mayıs'ta halk konserleri düzenlediklerini belirterek, Hatay Reyhanlı'daki bombalı saldırı nedeniyle bu yıl düzenledikleri konser programını iptal ettiklerini söyledi. Sözlü, "Saldırıda hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızı Allah tan rahmet, yakınlarına başsağlığı; yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum" dedi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Arif Nazım 19 Mayıs Ceyhan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title