Haberler

Ceyda Düvenci'den Eski Eşine Dava

Bir dönem evlilikleri ile herkesi kendilerine hayran bıraktılar. 27 Şubat 2011'de dünyaya gelen Melisa adlı kızlarıyla mutluluklarına mutluluk kattılar. Herkes onların evliliğine imrenirken, şok bir şekilde boşanma kararı aldılar.

HAKARETE VARAN SÖZLER

Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci ile işadamı Engin Akgün'ün evliliği bu kez mahkeme koridorlarıyla gündeme geldi. Melisa adında bir kızları olan çift, geçtiğimiz ocak ayında 'anlaşmalı' olarak boşandı. Ancak ididaya göre işadamı Akgün, susmadı. Engin Akgün, arkadaş ortamlarında eski eşi Ceyda Düvenci hakkında hakarete varan konuşmalar yaptı. Bunun üzerine ünlü oyuncu, bir süre önce eski eşi tarafından 'hakarete uğradığı ve küçük düşürüldüğü' iddiasıyla İstanbul Aile Mahkemesi'nde dava açtı.

'BENİ KÜÇÜK DÜŞÜRDÜ'

Eski eşinin kendisi hakkında ortak arkadaşlarına konuşarak küçük düşürdüğünü, bu konuşmalardan ciddi zarar gördüğünü iddia eden Düvenci 'tedbir' talebinde bulunbu. Mahkeme, işadamı Engin Akgün'e eski eşine karşı dikkatli olması için ceza verdi. 6 ay süreyle 'ortak arkadaşlarıyla konuşmama, kötü davranış ve telefonla konuşmama' yasağı getirdi.

CEYDA DÜVENCİ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN!

Kaynak: Neslihan Keskin / Takvim

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title