Haberler

Ceyda Ateş'in Ailesinden Toplusoy Ailesine Misilleme

Güncelleme:

Ünlü oyuncu, başrolünü Melih Selçuk ile paylaştığı 'Aşk Ağlatır' filminin galasına annesi, babası ve sevgilisi Buğra Toplusoy ile birlikte katıldı.

Ceyda Ateş ve Melih Selçuk'un başrollerini paylaştığı 'Aşk Ağlatır' filminin galası, önceki akşam Maslak TİM Show Center'da yapıldı. Ateş, galaya anne, babası ve sevgilisi Buğra Toplusoy ile birlikte katıldı.

"ÜVEY ANNESİ BENİ İSTEMİYOR"

Sevgilisinin ailesiyle sorunlar yaşayan Ceyda Ateş, konuyla ilgili sorulara şu yanıtı verdi: "Buğra'nın öz annesi ve anneannesi ile aramız çok iyi ve birbirimizi çok seviyoruz. Ancak Buğra'nın üvey annesi beni istemiyor; bu da önemli değil."

ATEŞ AİLESİ MUTLULUK POZU VERDİ

Daha sonra Ateş Ailesi ile Buğra Toplusoy, ilk kez birlikte görüntülendi. Önce Toplusoy ile aynı kareye girmek istemeyen baba Abdurrahman Ateş, daha sonra kızının ısrarlarına dayanamayarak genç iş adamıyla yan yana objektiflere poz verdi. Ateş Ailesi bu kareyle, kızlarıyla sorun yaşayan Toplusoy Ailesi'ne misilleme yapmış oldu.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Melih Selçuk Ceyda Ateş Maslak Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title