Haberler

"Çevremi Seviyorum ve Koruyorum" Projesi

Güncelleme:

Adana Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığınca başlatılan "Çevremi Seviyorum ve Koruyorum" Projesi kapsamında 300 öğrenciye eğitim verildi.

Adana Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı'nca başlatılan "Çevremi Seviyorum ve Koruyorum" Projesi kapsamında yaklaşık 300 öğrenciye eğitim verildi.

Adana Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı'nca, 10 Ocak 2015 tarihinde başlatılan "Çevremi Seviyorum ve Koruyorum" projesi kapsamında çevre bilinci aşılamak amacıyla çeşitli okullara mensup yaklaşık 300 öğrenciye eğitim verildi. Öğrencilere çevre ve atık tanımı yapıldı, özellikle ambalaj atıklarının çöp olmadığı vurgulandı. Söz konusu atıkların çöpe atılmadığı takdirde bir çok malzeme üretilebileceği anlatıldı. Eğitim çalışmaları programı çerçevesinde tüm ilçe okulları ile işbirliği devam edecek. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title