Haberler

Çevreci Muhtara Başkandan Teşekkür

Balıkesir’de, Hacıilbey Mahallesi Muhtarı Mustafa Deniz, mahalle halkının desteği ile topladığı pil ve atık yağları Altıeylül Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne teslim etti.

Balıkesir'de, Hacıilbey Mahallesi Muhtarı Mustafa Deniz, mahalle halkının desteği ile topladığı pil ve atık yağları Altıeylül Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne teslim etti.

Muhtar Mustafa Deniz, mahalle halkının desteğiyle geri dönüşüm için büyük çaba sarf ediyor. Deniz, 3 bin adet kapak, 50 litre atık yağ ve 50 kilo pil topladı. Muhtar, pil ve atık yağları Altıeylül Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerine teslim ederken, toplanan kapaklar da tekerlekli sandalye alımı için Sakatlar Derneği Başkanı Zeki Uslu'ya verildi.

Başkan Zekai Kafaoğlu, Sakatlar Derneği Başkanı Zeki Uslu ile birlikte Muhtar Mustafa Deniz'i ziyaret etti. Kafaoğlu, çevreci muhtara ve mahalle halkına teşekkür etti. Kafaoğlu, daha temiz ve daha çevreci bir Altıeylül için çalıştıklarını söyleyerek, Hacıilbey Mahallesi sakinlerinin davranışlarının örnek olmasını istedi.

Sakatlar Derneği Başkanı Zeki Uslu ise, kapakların sakatlara tekerlekli sandalyeye dönüştüğünü söyleyerek, muhtara ve mahalle halkına teşekkür etti. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zekai Kafaoğlu Zeki Uslu Balıkesir Altıeylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title