Haberler

Çevre ve Şehircilik Bakanının Eşi Kars'ta Kadınlar Günü Programına Katıldı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Kars Belediye Başkanlığı’nca kadınlara yönelik düzenlenen programa Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin eşi Fatma Güllüce de katıldı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Kars Belediye Başkanlığı'nca kadınlara yönelik düzenlenen programa Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin eşi Fatma Güllüce de katıldı. Güllüce, Karslı Kadınların Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

Kars Belediye Başkanlığı'nca Turgut Reis Düğün Salonu'nda düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Programı'na katılan kadınlar gönüllerince eğlendi. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin eşi Fatma Güllüce, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş ile eşi Nurhayat Bozkuş'un da katıldığı programda kadınlar halay çekti, gönüllerince eğlendi.

Başkan Nevzat Bozkuş, bütün masaları tek tek gezerek kadınların gününü kutladı. Bozkuş, kadınlara birer karanfil verdi. Burada bir araya gelen kadınlara seslenen Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, AK Parti hükümetinin kadınların sorunlarının çözümü noktasında kalıcı kararlar aldığını söyledi. Başkan Bozkuş, "Bizim hükümetimiz döneminde özellikle kadınlarımızın sadece bir günde anmak için bir araya toplanmıyoruz. Biz kadınlarımızın sorunlarına kalıcı çözümler bulmak için hükümetimizin kabilesi olan Bakanlar Kurulu'nda gerçekten yasal düzenlemeler yapıldı. Başta şiddete maruz kalan analarımız, bacılarımızla ilgili gerekli yasal önlemler alındı. Arkasından da Türkiye'nin genel sorunu olan özellikle annelerimizin, bacılarımızın ciğerini yakan işsizliğe yönelik ve çözüm sürecine yönelik gerçekten hükümetimiz ve devletimiz kalıcı çözümler ürettiler. Bizde Kars Belediyesi olarak kalıcı çözümlerden yana olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Dünya Kadınlar Gününü ve sizlerin siz değerli bacılarımızın, annelerimizin, kardeşlerimizin bu güzel gününü en iyi duygularımla kutluyor, hepinizi saygı ile sevgi ile selamlıyorum" dedi.

Daha sonra söz alan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin eşi Fatma Güllüce, Karslı olduğunu belirtti. Bayan Güllüce, "Güzel şehrin güzel hanım efendileri, şehrimin diyorum. Bende bu şehirli olduğum için diyorum. Bende Karslıyım şu anda bu anlamlı günde sizlerle beraber olmaktan dolayı çok çok mutluyum. Tekrar hepinizin bu anlamlı gününü kutluyorum. Allah her gününü böyle neşeli, mutlu, sağlıklı, sorunları çözülmüş olarak bana görmeyi nasip etsin. Allah'a emanet olun" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından kadınlar türküler eşliğinde halay çekerek gönüllerince eğlendi. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Nevzat Bozkuş İdris Güllüce Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu? ZTK Ankaragücü- Beşiktaş maçı kaç kaç bitti? Maçı kim kazandı? Rövanş maçı ne zaman oynanacak? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? Açıklama yaptılar mı? Kameralara yakalanan çiftten açıklama geldi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title